Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 163
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
В Англия може и да няма старата версия на Vintage Razer, но в БГ все още я има!! БГ китаристите са по-хепи - могат да избират която версия искат /поне засега :) /!!!

хех,супер!Остава само и да си купуваха по една от време на време,тогава радоста нямаше да има край! :)

Аз м/у другото си имам такава,само още една от същите със флойд роуз няма да ми пречи много... :guitar:

Отговорено

Тук да сложа още едно въпросче. Знам че повечето харесвате други видове китари но някой имал ли е някакви съпркосновения с Фендер Джагстанг? И някакви мнения. Ако може.

Отговорено

epiphone studio 1oo много съм доволен

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!!

• 2 weeks later...
Отговорено

Китари:

======

1.Campbell Floyd Rose - неизвестен модел. Доколкото знам това е марката на Vivian Campbell (Dio, Whitesnake, Deff Leppard). 1 двоен и 2 единични адаптера, 5-позиционен превключвател, лицензиран Флойд, 22 прагчета....кво друго... май няма. Прилича на Ibanez RG. Звукът е доволно high-gain. Колкото и да е странно (като се има предвид кой я е проектирал) свиря с нея дет метъл. :(

2. B.C.Rich Beast - Body Art Series Dec. 2003 info pic

3. Класическа китара "Пълдин" - ужасна...но колко неща помни...еххх.

Усилватели:

=========

1. Behringer GM 110 Vintager - като гледам много хора го ползват. За вкъщи става.

2. Regent 30H - лампов, "съдържа" 2 EL34 и разни други неща... За репетиции.

Процесори/ефекти:

=============

1. Behringer V-amp 2

2. Zoom 505 + FP02 Expression Pedal

3. Boss Super OD

Общо взето всяко нещо върши различна работа. Като цяло съм доволен.

Отговорено

Здрасти. Ами взех го от Dawson's в Ливърпул и после контрабанда през границата и т.н. Като гледам си в Лондон, така че не би трябвало да имаш проблеми с намирането на желания модел китара. :D Иначе го купих за безсрамната цена от 250 паунда...което според мен е много за такава китара, ама айде, шаренийка е и хваща окото ако не друго, пък и винаги съм искал да имам нещо такова. :P Но ако ще е BC Rich - вземи си NJ Series или пък KKV. :(

Отговорено

Здрасти!

Аз нямам проблем с намирането хехехе,имам предоволно голям избор.Аз ти говорех за преди около година и половина,сега имам 4 китари и ако взема още една трябва да изхвърля нещо друго.... :(

И на мен ми харесват B.C.Rich и това KKV е супер!С тези EMG-ta...mama mia!

Цената на календарните модели варираше от 200 до 315 паунда.Точно същата като твоята я видях за 200,но вече си бях взел Jackson Randy Rhoads RR3 и не съжалявам,защото ми беше мечта от малък този модел!

Отговорено

Хем съм от отдавна в тоя форум и видях че не съм писал никъде за моя equipment. :godbless:

Аз свиря с

китара:Jackson DX10D Dinky

усилвател: Peavey Rаge 158

ефект: Boss MT2 Metal Zone

струни: D'Addario 0.09

перца: Dunlop Tortex .73

P.S. китарата е супер яка :godbless:

Отговорено
Хем съм от отдавна в тоя форум и видях че не съм писал никъде за моя equipment....

А Аз трябва да направя малко ъпдейт на информацията :godbless:

Guitars

Vintage Razer Metal Axxe

Jackson RR3 Rhoads

Ibanez RG 7321 BK

Bass

Ibanez GSR 200 B

Effects

Line6 PODxt Live

Behringer V-Amp2

Amps

Laney HardCore 30mXd

Strings

Ernie Ball Beefy Slinky (11-54)

Ernie Ball 7string Regular Slinky(10-56)

Cables

Planet Waves

Guitar Picks

Dunlop Tortex U.S.A. 0.88(Guitar)

Dunlop Tortex U.S.A. 1.00(Bass)

Jim Dunlop U.S.A. X-H(Bass)

Jim Dunlom U.S.A. H(Guitar)

Fender Medium (Guitar)

Guitar Straps

Ernie Ball

Lewis