killer Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 китара: Ibanez Universe 777 pbk http://jem.free.online.bg/snimki/Ibz%201.jpg процесор: Zoom 9150 (лампова ракла) Усилвател: Marshall JCM 602 Цитирай
Black Spider Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 В Англия може и да няма старата версия на Vintage Razer, но в БГ все още я има!! БГ китаристите са по-хепи - могат да избират която версия искат /поне засега /!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 В Англия може и да няма старата версия на Vintage Razer, но в БГ все още я има!! БГ китаристите са по-хепи - могат да избират която версия искат /поне засега /!!! хех,супер!Остава само и да си купуваха по една от време на време,тогава радоста нямаше да има край! Аз м/у другото си имам такава,само още една от същите със флойд роуз няма да ми пречи много... :guitar: Цитирай
vovcho Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 http://free.bol.bg/frienemy/debara.jpg това е китарата ми. Казва се Дебара http://free.bol.bg/frienemy/parka.jpg кубенцето. То си няма име http://www.digitech.com/flash/Grunge.htm а това искам да си го купа много! Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Ето го моя китарник-> http://iradew.hit.bg/IMGP1091.JPG Hranov за лява ръка. Просто любопитство, за колко го взе това произведение на mr. Хранов? Точно 200 лв Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Тук да сложа още едно въпросче. Знам че повечето харесвате други видове китари но някой имал ли е някакви съпркосновения с Фендер Джагстанг? И някакви мнения. Ако може. Цитирай
Guest epiphone studio 1oo Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 epiphone studio 1oo много съм доволен модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Китари: ====== 1.Campbell Floyd Rose - неизвестен модел. Доколкото знам това е марката на Vivian Campbell (Dio, Whitesnake, Deff Leppard). 1 двоен и 2 единични адаптера, 5-позиционен превключвател, лицензиран Флойд, 22 прагчета....кво друго... май няма. Прилича на Ibanez RG. Звукът е доволно high-gain. Колкото и да е странно (като се има предвид кой я е проектирал) свиря с нея дет метъл. 2. B.C.Rich Beast - Body Art Series Dec. 2003 info pic 3. Класическа китара "Пълдин" - ужасна...но колко неща помни...еххх. Усилватели: ========= 1. Behringer GM 110 Vintager - като гледам много хора го ползват. За вкъщи става. 2. Regent 30H - лампов, "съдържа" 2 EL34 и разни други неща... За репетиции. Процесори/ефекти: ============= 1. Behringer V-amp 2 2. Zoom 505 + FP02 Expression Pedal 3. Boss Super OD Общо взето всяко нещо върши различна работа. Като цяло съм доволен. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 [2. B.C.Rich Beast - Body Art Series Dec. 2003 От къде ти е купуван Бийста и за колко?Аз преди време бая се точих на Magotman-a ,а докато се накая и взе че свърши... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Здрасти. Ами взех го от Dawson's в Ливърпул и после контрабанда през границата и т.н. Като гледам си в Лондон, така че не би трябвало да имаш проблеми с намирането на желания модел китара. Иначе го купих за безсрамната цена от 250 паунда...което според мен е много за такава китара, ама айде, шаренийка е и хваща окото ако не друго, пък и винаги съм искал да имам нещо такова. Но ако ще е BC Rich - вземи си NJ Series или пък KKV. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Здрасти! Аз нямам проблем с намирането хехехе,имам предоволно голям избор.Аз ти говорех за преди около година и половина,сега имам 4 китари и ако взема още една трябва да изхвърля нещо друго.... И на мен ми харесват B.C.Rich и това KKV е супер!С тези EMG-ta...mama mia! Цената на календарните модели варираше от 200 до 315 паунда.Точно същата като твоята я видях за 200,но вече си бях взел Jackson Randy Rhoads RR3 и не съжалявам,защото ми беше мечта от малък този модел! Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Хем съм от отдавна в тоя форум и видях че не съм писал никъде за моя equipment. Аз свиря с китара:Jackson DX10D Dinky усилвател: Peavey Rаge 158 ефект: Boss MT2 Metal Zone струни: D'Addario 0.09 перца: Dunlop Tortex .73 P.S. китарата е супер яка Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Хем съм от отдавна в тоя форум и видях че не съм писал никъде за моя equipment.... А Аз трябва да направя малко ъпдейт на информацията Guitars Vintage Razer Metal Axxe Jackson RR3 Rhoads Ibanez RG 7321 BK Bass Ibanez GSR 200 B Effects Line6 PODxt Live Behringer V-Amp2 Amps Laney HardCore 30mXd Strings Ernie Ball Beefy Slinky (11-54) Ernie Ball 7string Regular Slinky(10-56) Cables Planet Waves Guitar Picks Dunlop Tortex U.S.A. 0.88(Guitar) Dunlop Tortex U.S.A. 1.00(Bass) Jim Dunlop U.S.A. X-H(Bass) Jim Dunlom U.S.A. H(Guitar) Fender Medium (Guitar) Guitar Straps Ernie Ball Lewis Цитирай
Fenix Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 edgecrusher, аве, не е като да нямаш equipment Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 edgecrusher = музикален магазин ?!? Евала!!! Цитирай
Recommended Posts