miro2bg Публикувано Юли 21, 2006 Публикувано Юли 21, 2006 Да питам тези които знаят: Какви са по народност Корг и Роланд? За ямаха и курцвайл знам - едното е американско а ямахата е китайска (поне на моята така пише) Цитирай
martist Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 знам че почти всички Роланди се произвеждат в Италия. Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Ямаха - китайски??? Там може да е прозиведена, но иначе Корг, Роланд, Ямаха са японски, като Корг дори е собственост на Ямаха, но все пак си правят инструментите самостоятелно. А Курцвайл - първоначално са били американска, но след това са продадени на корейската компания Young Chang. Цитирай
anji Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Корг - ЯпонияРоланд - Япония човек не се излагай моля те корг е италия за роланд не знам!! Цитирай
miro2bg Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 Корг в никакъв случай не е италианска машина, за Ямаха се шегувам - естествено че е японска То както е тръгнало нищо чудно да стане китайска или пък китайците да направят нещо по-яко от Ямаха дори(ако вече не са направили) Цитирай
anji Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Корг в никакъв случай не е италианска машина, за Ямаха се шегувам - естествено че е японска То както е тръгнало нищо чудно да стане китайска или пък китайците да направят нещо по-яко от Ямаха дори(ако вече не са направили) пффф... ко да ти обяснявам Цитирай
miro2bg Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 Корг в никакъв случай не е италианска машина, за Ямаха се шегувам - естествено че е японска То както е тръгнало нищо чудно да стане китайска или пък китайците да направят нещо по-яко от Ямаха дори(ако вече не са направили) пффф... ко да ти обяснявам Виж кво брато, като не можеш да обясняваш недей, но тогава недей и да пишеш. Гледам че почти всичките ти мнения досега са в стил "Всички сте маймуни, аз съм по-велика маймуна от вас", а така няма да спечелиш приятели. Това си е твоя работа де, то си е за теб... Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Корг в никакъв случай не е италианска машина, за Ямаха се шегувам - естествено че е японска То както е тръгнало нищо чудно да стане китайска или пък китайците да направят нещо по-яко от Ямаха дори(ако вече не са направили) пффф... ко да ти обяснявам Члагаджията, дразниш много! Влез в сайта на Корг и прочети корпоративната история, за да разбереш каква е фирмата. Но май забравихме, че ти английски не можеш да четеш, иначе нямаше да питаш "как да свиря на терци". Цитирай
Topsun Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Брао!Ся изпокарайте се!anji,голям разбирач ли си или така ми се струва?Карай по-айляк,че доста се излагаш!Все по-рядко пиша тук,заради такива излагации като теб!Човек се опитва да помогне,а някви новоизлюпени обясняват на бащите си как се правят деца!Ае кротко! Цитирай
anji Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Слушайте сички ся:Корг си има в сички страни компании за производство или нещо като дъщерни фирми.Най голямата е в италия.!частите може да са правени навсякъде.Важно е къде е зглобен продукта.Големия шеф на Корг може и да някъкъж дръпнат.Не знам сега как се определя точно при тези обстоятелства от коя страна е! Другото което е въобще не съм надут както някой си мисли.Това въобще не е вярно!!!! Цитирай
anji Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Кибер ген владея английски много добре.Не се дразни Цитирай
makermusic Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Topsun, CyberGene, miro2bg пичове кво му обръщате внимание на тоя бе... Я вижте само темата му за ПА 80... Аз се опитах най-нормално и подробно да изкажа мнението си и да му обясня доколкото мога как принципно да се справи с проблема си а той едва ли не ме искара пълен профан... И като гледам и с вас е направил същото... Аз викам да караме модераторите тия направо да ги изхвърлят от форума!!! :killyou: Нямат работа тука... :twisted: По темата... КОРГ - Япония ЯМАХА - Япония РОЛАНД - Япония Курцвейл - САЩ Това къде се сглобяват е друг въпрос... Хората намерили евтина работна ръка и сглобяват където сварят!!! Айде наздраве пичове... Цитирай
miro2bg Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 Е за това ми беше мисълта - къде първо са започнали да произвеждат изброените модели. То е ясно че поради ред причини и други държави вземат участие в това производство, затова дадох пример с моята ямаха. Наздраве обаче! Цитирай
anji Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 ДОБРЕ съжалявам ако съм обидил някой от този форум.Моля да бъда извинен и лично се извинявам да миро.Тай като гледам повече няма да пиша и да влизам в този сайт. Цитирай
Recommended Posts