Jump to content
Българският форум за музиканти

anji

новаци
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir

anji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. anji

    Ailu

    Някой може ли да ми обесни как се работи с тази програма??Имам я но незнам дали не е демо весия
  2. anji

    Korg Pa 80

    Няма ли някой кото да й разбира на тази гадната сръбска програма
  3. anji

    Korg Pa 80

    Jordani аз също съм акордеонист ще ги поздравя но не знам от кого.Може ли да ми кажеч програмата която си ми препоръчал иска ли миди кабел и да ми обесниш ако знаеш де как да регна истинската а не демото?????Нещо е на срабски да ти кажа и малко не ми е ясна далаверата :think: :think:
  4. anji

    Korg Pa 80

    Jordanil за тази програма която си ми препоръчал трябва ли да имам миди кабел брато???Предварително ти блогодаря аз помоща оценявам жеста даже ако си от русе ще почерпя!
  5. anji

    Korg Pa 80

    Ами прати ми ГЛОБАЛ СЕТИНГИТЕ и някое ПиСиДЖи да видя че не мога да си обясня как можеш да си направиш дуал воис на тритона който да ти свири в определен макам ама ДВУГЛАС като ти изпълняваш ЕДНОГЛАС! Ще помисля как и дали може ама си мисля не е възможно да се направи!!! (лично мнение, не ангажирам никой ТРИТОН ЮЗЕР с него) ей...бре...............как да не може.....свириш в тоналност да речем Ла мажор,макам хиджас -едногласа,а ти звучи и едновременно на тона ла-до диез-а/терцовия тон/ Ами на тона ре пич кой е терцивия тон??Да не би да е Фа бекар??
  6. anji

    Korg Pa 80

    Туй що го пишете тука....?
  7. anji

    Korg Pa 80

    Знаеш ли откога се мъча.Има маками но като се нагласи Жсичките програми т.е 3те максимално в блендата всички свират с макама.На мен ми трябва нещо като едит кей на секи клавиш но на тунинга за жалост променя всичко не само ч от трите програми???Итова не може да се настройва
  8. anji

    Korg Pa 80

    Ето един точен пич да има в тоз сайт.Брато виж ся Енсабле не е за терца там са цели акорди или нещо такова.Мен ми трябва да свиря с хиджас терца което там тази функция не съществува
  9. ДОБРЕ съжалявам ако съм обидил някой от този форум.Моля да бъда извинен и лично се извинявам да миро.Тай като гледам повече няма да пиша и да влизам в този сайт.
  10. anji

    Korg Pa 80

    Колко да си зле?????
  11. Кибер ген владея английски много добре.Не се дразни
  12. Слушайте сички ся:Корг си има в сички страни компании за производство или нещо като дъщерни фирми.Най голямата е в италия.!частите може да са правени навсякъде.Важно е къде е зглобен продукта.Големия шеф на Корг може и да някъкъж дръпнат.Не знам сега как се определя точно при тези обстоятелства от коя страна е! Другото което е въобще не съм надут както някой си мисли.Това въобще не е вярно!!!!
  13. anji

    Korg Pa 80

    Брато и на теб ти блогодаря за изчерпателното мнение но виж ся,първо думите които изпозваш не знам от каде си ги чул защото такива думи на клавира и в ръководстворо няма!Второ това ръководство го знам наизуст.Трето за да ми обесниш дали има някъкъв начин да (според мен няма ) да се свири на терца просто трябва да имаш свирката.Защото така да овориш наизус не става повярвай ми!Ако си мислиш че не съм чел и не съм се интересувал е друг въпрос
  14. пффф... ко да ти обяснявам
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.