chris_barnes Публикувано Юли 21, 2006 Публикувано Юли 21, 2006 Та какво мислите за по-разчупените форми китари?Питам защото според почти 50% от китаристите формата свири на китара... Поствам темата защото преди време и аз смятах така,но един ден(може би за добро) реших да си купя точно "чепата" китара. Вижте сами-става дума за китара Silvertone LIberator www.silvertoneguitar.com ама като се прибрах у нас и разбрах какво съм купил - китарата не беше балансирана (тоест грифа увисваше) което правеше свиренето на нея почти невъзможно ,а пък тая китара за седнало свирене не става.. е,в крайна сметка я върнах де,добре че ми върнаха парите та съветът ми е,ако купувате по-особена форма китара ВИНАГИ да искате и Колан за проба Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) еми то и на "стрелите" пак им увисва грифа тва е нормално иначе китарата си кърти бе ...колко пари е (ако не е военна тайна) Ти правила четеш ли? Редактирано Юли 21, 2006 от MDFk Цитирай
LOE Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 става за свирене седнал, но не е удобна на високите позиции, а и лично на мен хич не ми хареса като дизайн Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 ...колко пари е (ако не е военна тайна) Мисля, че модела беше около 350лв, и го има в Динакорд. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) (тханкс) епа пърфект си е и за парите Ти правила четеш ли? Редактирано Юли 21, 2006 от MDFk Цитирай
kazimbutt Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Не съм привърженик на ръбатите форми. Харесват ми по-обикновените - като тази на Стратокастера. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 еми то и на "стрелите" пак им увисва грифа тва е нормално иначе китарата си кърти бе ...колко пари е (ако не е военна тайна) Ти правила четеш ли? еми чета правила що са кво има Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Ми, аз понеже свиря основно седнал и съм се мъчил на стрела и не стана. Така че съм станал твърд превържаник на обикновените форми тип Ибанец или Фендер! Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 аз харесвам класическите форми -нещо като фендер гибсън и т.н. Цитирай
Phreaker Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 На мен си ми харесва класическа Страт форма Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) На мен пък ми харесва юбавата ракия! Айде на здраве по тоя случай! Редактирано Юли 21, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Jeff Beck Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Аз съм фен на Les Paul форма и разбира се тип Ibanez или Strat Цитирай
kukuman Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) Еми за мен страт формата и също ибанец са класика и удобство всичко останало е за шоумени не че има нещо лошо за всеки влак си има пътници а и лес пол Редактирано Юли 21, 2006 от kukuman Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) И за всички пътници си има влак.... товарен! Всъшност, има и FlyingV-ta, които са с достатъчно лека глава, за да стоят правилно. Но седнал с тях е малко изкофтело. Редактирано Юли 21, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 всъщност колеги, (поне според мен) 1на китара не може да нее балансирана,щот не ста за свирене - тежи на ръката... проблема лично на тоя Силвъртон беше че кукичките за колана не бяха на правилните места... Цитирай
Recommended Posts