Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Та какво мислите за по-разчупените форми китари?Питам защото според почти 50% от китаристите формата свири на китара...

Поствам темата защото преди време и аз смятах така,но един ден(може би за добро) реших да си купя точно "чепата" китара. Вижте сами-става дума за китара Silvertone LIberator

www.silvertoneguitar.com

ама като се прибрах у нас и разбрах какво съм купил - китарата не беше балансирана (тоест грифа увисваше) което правеше свиренето на нея почти невъзможно ,а пък тая китара за седнало свирене не става..

е,в крайна сметка я върнах де,добре че ми върнаха парите

та съветът ми е,ако купувате по-особена форма китара ВИНАГИ да искате и Колан за проба

Отговорено (Редактирано)

еми то и на "стрелите" пак им увисва грифа тва е нормално

иначе китарата си кърти бе ...колко пари е (ако не е военна тайна)

Ти правила четеш ли?

Редактирано от MDFk
Отговорено

става за свирене седнал, но не е удобна на високите позиции, а и лично на мен хич не ми хареса като дизайн :P

Отговорено

Не съм привърженик на ръбатите форми. Харесват ми по-обикновените - като тази на Стратокастера.

Отговорено
еми то и на "стрелите" пак им увисва грифа тва е нормално

иначе китарата си кърти бе ...колко пари е (ако не е военна тайна)

Ти правила четеш ли?

еми чета правила що

са кво има

Отговорено

Ми, аз понеже свиря основно седнал и съм се мъчил на стрела и не стана. Така че съм станал твърд превържаник на обикновените форми тип Ибанец или Фендер!

Отговорено (Редактирано)

Еми за мен страт формата и също ибанец са класика и удобство ;)

всичко останало е за шоумени не че има нещо лошо

за всеки влак си има пътници

а и лес пол

Редактирано от kukuman
Отговорено (Редактирано)

И за всички пътници си има влак.... товарен!

Всъшност, има и FlyingV-ta, които са с достатъчно лека глава, за да стоят правилно. Но седнал с тях е малко изкофтело.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

всъщност колеги, (поне според мен) 1на китара не може да нее балансирана,щот не ста за свирене - тежи на ръката...

проблема лично на тоя Силвъртон беше че кукичките за колана не бяха на правилните места...