Jump to content
Българският форум за музиканти

***Diezel Amplification***


MusicDivision

Recommended Posts

Ммдаа, може и да не Ви се вярва, но е точно това, което си мислите! Усилвателите на Peter Diezel и компания ще бъдат вече и на наша територия след буквално една седмица. Точно между Коледа и Нова година очакваме първата доставка от  Diezel Amplification, която ще обхваща почти цялата линия от усилватели и кабинети. Марката, на която се доверяват най-големите изпълнители и студия по целия свят – къде другаде освен при нас в Music Division.

 

Според историята всичко започва, след като един Diezel усилвател си е проправил път до голямо звукозаписно студио в Лос Анжелис в началото на 90-те години на миналия век. От онзи момент нататък всичко останало е просто история. Желаещите да имат Diezel в колекцията си и по време на световните си турнетата се увеличават стремглаво без дори да се налага малката немска компанията да има политика за ендорсмънт. Това, което отличава марката от останалите играчи на пазара с китарни усилватели е именно факта, че характера на тези безпогрешни немски произведения е абсолютно неподправен и автентичен. Не съществува друг производител, чиято китарна апаратура дори и бегло да се доближава до уникалността на звука на Diezel. Не случайно в списъка с изпълнители избрали Diezel Amplification влизат групи и изпълнители като Metallica, Smashing Pumpkins, Muse, Mastodon, Korn, Slipknot, Staind, Alter Bridge, George Lynch, Ola Englund and many, many more.

 

Вярваме, че досега сме дали да стане ясно, че при нас ще намирате подбрани марки, отговарящи преди всичко на личния ни избор, което да ни дава увереност да Ви ги предложим. Diezel Amplification беше логично проявление на тези наши стремежи и намерения. Разговорите с Peter Diezel и Peter Stapfer (двамата директори на компанията) преминаха изключително плавно и в приятелски дух сякаш общувахме със стари познати. Те са от онези хора, които са влюбени в работата си и които биха направили изумително искрени неща, за да помогнат без да имат каквито и да било меркантилни намерения. Това ни вдъхва увереност, че всеки техен продукт ще получи нужното внимание при нужда или просто, когато се изисква професионален съвет и е истинско успокоение за всеки, настоящ или бъдещ, собственик на усилвател и/или кабинет с марката DIEZEL.

 

Насладете се! :headbang: :headbang: :headbang:

 

 

 

Logo3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрени поздравления и успех.

И двамата Петеровци са уникални пичове.

А Stapfer е особено голям образ :)

 

С кои модели ще разполагате?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрени поздравления и успех.

И двамата Петеровци са уникални пичове.

А Stapfer е особено голям образ :)

 

С кои модели ще разполагате?

 

Благодарим за благопожеланието, заповядай да посвирим другата седмица.

 

Наистина и двамата са страшни образи.

 

Ще имаме всички модели усилватели без Schmidt, но това е само временно, тъй като той е заплануван да влезе в следващата поръчка.

От кабинетите ще има разнообразни големини и говорители, за да могат да се правят директни сравнения. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Diezel са номер 2 в личната ми класация за най-злобни АМР-ове!!!  :godbless:  :godbless:  :godbless:

 

Цецо, на теб ти дължа едно голямо тестване (ти си знаеш :)). Сега ще можеш да го направиш не на един, а на всичките модели на Diezel. Вече имаш основателна причина за едно пътуване до Софето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Josh Wibaut от Testing123 е публикувал няколко много сполучливи ревюта на усилвателите Diezel. Самия Peter Diezel споделя, че Josh доста добре е успял да предаде на видео клип характера на усилвателите като се има предвид колко е трудно да се замести истинското усещане от звука в стаята пред кабинета.

 

 

Diezel D-Moll:

 

Tele:

 

 

Strat:

 

 

LP:

 

 

 

 

Diezel Hagen:
 
Strat:

 

 

LP:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усилвателите пристигнаха успешно и са вече в шоурума на Music Division. Първите минали през магазина днес си тръгнаха с усмивки на лицата, след като ги изпробваха. Всеки ентусиаст е добре дошъл да посвири при нас :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора, много ме дразните с тези снимки! Иде ми да се кача автобуса и да изкарам празниците при Вас. :rolleyes: Слагайте софрата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е линка към официалния форум на Diezel Amplification, където Peter Diezel е много активен и отговаря на всякакви въпроси. Доста от навъртащите се тук са свирили или притежават повече от един Diezel усилвател, така че може да намерите полезна информация за това кой усилвател ще е подходящ за вас. И все пак най-добре ще бъде ако ни посетите и на място изпробвате всеки, за да добиете ясна представа от първа ръка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.