jabs Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 Е не е честно, тъкмо се захванах с Timmy-то Засрами ме и си прав. Ще се цакаме в E-bay. Цитирай
synchu Отговорено Март 14, 2013 Автор Отговорено Март 14, 2013 Съвсем напротив. Пусни го ... със семпли Да си го имаме за пълнота най- малко. Много интересен и добър драйв Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Март 14, 2013 Отговорено Март 14, 2013 @synchu Много харно звучи тоя драйв! Телекастъра също звучи много готино! @jabs Супер изглежда Бугито, много чистичко и спретнато си го навързал, Браво! Очакваме с нетърпение семпли. Хайде не го ли реанимира тоя комп вече? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Видях един прекрасен начин за vintage mod, който за съжаление не го виждам да е приложим при ефектите ' 2 Цитирай
synchu Отговорено Март 16, 2013 Автор Отговорено Март 16, 2013 Това ми е много зловещо, честно казано. Позволих си да оставя линка само. Нещо съм станал суеверен напоследък. 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 (Редактирано) Dr.Boogey. Преди опаковката ---> И опакован горе-долу, без много претенции за красота и обаяние ---> Малко звук ---> https://soundcloud.com/darth_jabs/dr-boogey-gibson-lp За мен този педал е някакво безумие. В началото на записа гейна е на около милиметър от тотално изключване на звука, тъй като се опитвам да вкарам педала в стандартната ми и любима блусова звукова рамка. Не е правен за това, определено. Както писах и преди, Бугито е всичко от много гейн до дъскорезница. Опитвам се да наподобя някъв метъл, но не ми е в кръвта и си личи на записа, както и да е, можете да добиете представа. В началото е абсолютно чист амп (Egnater Tweaker - Hot Channel с минимален Gain). Китарата е LP, основно бридж адаптер. Не спестявам тоталната мазня накрая, с нек на 10 и гейн на 10. Брррр..... Много интересен педал, но просто не е моят тип. Въпреки това не съжалявам че го направих. Има много опции за "tweak"-ване, ако на човек му се занимава. Четирите J201 оставих на препоръчаните 4,5V, но има мегдан за експерименти до 5,5 и дори 6V...тресня, но от друг тип В тази връзка, качествени и хубави тримери на четирите транзистора са задължителни. Иначе няма настройване. И накрая, след месеци спъване в кабели и тенекиени кутии по целия под, жената ме заплаши с развод и така се роди The Jabs Pedalboard Ver.1: Скован набързо и от остатъци, но все пак свидна рожба, та да се похвалим на махалата НЕкои педали заминаха по шкафовете, с други се залюбихме и буквално ми залепнаха на педалборда Тук му е мястото за искрена благодарност към един от обичайните заподозрени във Форума - Инж.Манов, а.к.а. Парният Валяк Безупречен Soundman SM3109 - захранване за 10 педала, срамежливо скрито под дъсчената стряха. Аферим, машалла и сполай ти Тони ! Поздрав на DIY гилдията, не отписвайте темата Synchu, ти си на ход Редактирано Март 19, 2013 от jabs 7 Цитирай
lyu_records Отговорено Март 19, 2013 Отговорено Март 19, 2013 Браво @Jabs супер си! П. П. Женати е много търпелива Аз бях принуден да си направя помещение, в което да си преместя всичките китари и сега започнаха да изчезват гримове Не знам защо обаче като чуе за китара и всичко свързано с нея се превръща в "настъпен пинчер" ех любов, любов Утре ще и покажа снимката на борда с ефектите ти да видя как ще реагира Цитирай
jabs Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 (Редактирано) Mad Professor Snow White Autowah. Жесток, уникален педал ! Забавлявам се като хлапе току-що получило неочакван подарък за не-рожденния си ден Бях се засилил да запиша Phase 90, но за моя изненада Аутоуа-то тръгна от раз... и токущо осъзнах че са минали два часа в свирене Вътре ---> Вън ---> Минутка с китарата и педала, без претенции да мога да обхвана огромния свят от звуци които гадинката подарява ----> https://soundcloud.com/darth_jabs/snow-white-wah-fender Ето и едно истинско ревю ---> Само една от многото закачки - чрез 'sensitivity" се контролира атаката с която свириш, респективно, кога да се включи уато. Тоест, врътка на 9 часа - уа само при остро и агресивно свирене, "меките" пасажи ги пропуска. И обратно, на 2 часа ... вие повече от Crybaby Редактирано Март 27, 2013 от jabs 3 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 (Редактирано) Очакват се следващите стъпки - Zipper, Queen Wha и накрая MUTRON III Редактирано Март 27, 2013 от Parni_Valjak 2 Цитирай
jabs Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 Айдееее... Пусна ми мухата. Сега ако ми обясниш какво за бога е "optocoupler", почвам директно Мутрона 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 Има обаче един малък проблем... Не съм виждал C/P ready projects за тези неща. Ако откриеш някъде, пусни да ги видим. Цитирай
patzo Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 Цък - The Nautilus is a heavily modified and “modernized” Mutron III Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 27, 2013 Отговорено Март 27, 2013 (Редактирано) Значи началото е поставено . Редактирано Март 27, 2013 от Parni_Valjak 2 Цитирай
jabs Отговорено Март 28, 2013 Отговорено Март 28, 2013 Всъщност снощи открих това: http://www.sabrotone.com/?p=1165 но линка на patzo вдъхва повече доверие. Цитирай
Recommended Posts