Bo Yan Публикувано Юли 17, 2006 Публикувано Юли 17, 2006 здравейте братя и сестри! за пръв път поствам тук, ще се радван на мнения. кои неща ви харесват и кои не. Boyan - тук има много музика (в БГ версията естествено), но трябва да я откриете... Zmei @ Myspace Boyan @ Myspace чакам мненията ви! благодаря! Цитирай
ecmjazz Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Много добри неща.. Стилово много ми допадат.. Хубаво е, че има повече хора и то Българи, правещи такава музика.. Успех! Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Весело е! Хареса ми!! А бдв видях, че Домби свири с вас, а какво става с Люба?? Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Много яки парчета и супер свежа банда. п.п.Домби е най-големият Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 18, 2006 Автор Отговорено Юли 18, 2006 пичове мерси за топлите думи :inlove: Домби е най-добрия!!! Изобщо група Змей ... между другото препоръчвам ви да чуете поне последните 2 парчета от Groovin Without Movin. Пее един приятел, индиец... Различно е а парчетата със слайда са ми слабост, то се знае... пишете ми какво мислите Боян Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 18, 2006 Автор Отговорено Юли 18, 2006 а какво става с Люба?? не знам Люба рулз! гледа бебе (вече не съвсем бебе) има си магазинче... вижте магазинче.ком ... уникално е! Съпорт Люба! Люба е най-добрата! Б. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 На My Space акаунт-а слушах парчетата и всички са яки!Обаче "Солено" е маниашки блус и снимката ,която излиза направо ме вдъхнови :wow: "На пътя" е супер веселяшко парче!Солата съшо са много издържани,Бояне!Ше са чуем скоро по мобилите. Владо Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 18, 2006 Автор Отговорено Юли 18, 2006 На My Space акаунт-а слушах парчетата и всички са яки!Обаче "Солено" е маниашки блус и снимката ,която излиза направо ме вдъхнови :wow: "На пътя" е супер веселяшко парче!Солата съшо са много издържани,Бояне!Ше са чуем скоро по мобилите. Владо Мастер Владо мерси за хубавите думи! а пък от друга страна: абе стига с тия жици, и скивай колко яки кухарски парчета... на мене тия дни манията ми е груувин уидаут муувин... с индиеца Нав.. той по принцип прави аренби, даже му записах няколко парчета, обаче скоро пак ще записваме подобни щуротии... по коледа се надявам да съм в БГ и да има лайф на ЗМЕЙ! хора! стискайте палци!!! ПС на снкимката кое те кефи : убийствената ми китара или... муахахах... Мацката е дъ бест, не я давам! Цитирай
разбойник Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Супер е! Аз много се кефя на акустичните парчета. Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 10, 2006 Автор Отговорено Декември 10, 2006 чуйте суровия микс на акустичната версия на песента "Един и същ". ето тук: Zmei @ MySpace Цитирай
Telerig Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 хахаххххх - туй "солено" е голям парцал ей Браво пичове - кефите! П.П. "....аз шти се обадя аз шти се обадя....шса обадиш ама...няма дти дигна!" Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Браво,бат Бояне,страхотно е парчето!Много ме кефи саунда на китарата ,микса,челото и хармониите на вокалите!!!Изкарай си весело в БГ и вече се заричам,че догодина ще се съберем да се видим и посвирим! Владо Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 Мерси много! И понеже гледам интереса към акустичната китара не е преобладаващ, ще предложа малко жица. ама наистина не е много... няма шред и това си е. Boyan Цитирай
Recommended Posts