FuneralPyre Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Готово. Вече го има в gmail. Сваляйте и записвайте Жив и здрав Цитирай
FuneralPyre Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Айде и мойта презентация е готова. :think: Цитирай
Грация Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Харесаха ми всички записи. Но Аlis ме накара да харесам песен на Битълс, което е ОГРОМЕН УСПЕХ! Гласът й е вълшебен! Пожелавам си някога да прозвуча така. Цитирай
Elly Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 да харесам песен на Битълс, което е ОГРОМЕН УСПЕХ! Ау-ау-ау!!! Къде попадна, мила Грация, с тези думи... Баш у фенклуба (включвам и себе си, макар че явно няма да играя). Ами сега? :evil: А защо няма да се включа в презентацията... Ами най-лесно би ми било да обвиня Алис - страхотна си, ужасно ме въодушеви изпълнението ти!!! Но истината е, че нямам наличната техника (хапаратура) и не успях да намеря време и май дори начин да направя нещо по въпроса... Знам, знам, заслужавам за това изказване И така.. Искам да кажа, че всички много ме изкефихте! Просто се размазвам от наличието и ентусиазираното възприемане на такава идея! Цитирай
alis Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Хайде мацки ,записвайте и вие ,не трябва да им се даваме на мъжете съвсем скоро ще качим транспонирани инструментали,които са за по-високи гласове,т.е женски Цитирай
a_c_ Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Пробвах се и аз да направя нещо ама като се чух се отказах. За това пък направих две пианца акомпанимент за тази песен. Опитах се да ги запиша с компютърния микрофон но имаше много шумове. За това ги направих на midi a alis беше така добра да ми ги направи на mp3. За всички желащи да изпеят тази песен качвам в gmail двете пианца които са в до мажор и транпонираната китарка в ла мажор която alis направи за да може да изпее тази песен. Цитирай
ronia Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 по-високи гласове, т.е. женски Ай-ай-ай :wall: Цитирай
Polyphone Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 (Редактирано) На полифоничния ме изкефи финала Мерси!!! Редактирано Август 8, 2006 от MDFk Цитирай
ronia Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Алеле, човек излязъл за две седмици в отпуск и всички се изпозаписали Имам обаче големи критики... никой от инструменталистите не е на нивото на вокалите, за хапаратурата да не говорим Цитирай
Mandalay Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Може би защото повечето записи са с моя хинструментал :green: Цитирай
a_c_ Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Аре и аз се отчетох в презентирането на Yestarday Цитирай
alis Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 Може би защото повечето записи са с моя хинструментал :green: така си е Цитирай
Грация Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 да харесам песен на Битълс, което е ОГРОМЕН УСПЕХ! Ау-ау-ау!!! Къде попадна, мила Грация, с тези думи... Баш у фенклуба (включвам и себе си, макар че явно няма да играя). Ами сега? :evil: А защо няма да се включа в презентацията... Ами най-лесно би ми било да обвиня Алис - страхотна си, ужасно ме въодушеви изпълнението ти!!! Но истината е, че нямам наличната техника (хапаратура) и не успях да намеря време и май дори начин да направя нещо по въпроса... Знам, знам, заслужавам за това изказване И така.. Искам да кажа, че всички много ме изкефихте! Просто се размазвам от наличието и ентусиазираното възприемане на такава идея! Муцунко, уважавам Битълс като ключов фактор в музикалната история и като музиканти, но не мога да кажа, че ми харесва творчеството им Цитирай
ronia Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Аре и аз се отчетох в презентирането на Yestarday Вземам си думите назад - пианата ти са страхотни, особено ми харесва по-джазираното. Супер, супер Цитирай
Recommended Posts