alis Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Айде и аз се отчетох в gmail-a ,вече има и един женски вариант на yesterday Благодаря на Mandalay,за това че ми даде своя запис на китарка Всички записали дотук са се справили отлично!!! Mandalay има доста автентичен тембър!!!!Рolyphone e направил страхотни бекове Следващата стъпка е всички да се запишем в едно добро студио Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 "half the girl i used to be". браво. допада ми импровизацията по парчето. Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Алиса ви прати в страната на дългото мълчание, май.... Ами сещам се за нещо, което шъ съ прай в една група наесен... Тя пъ Алиса, въздържателница, не суче бира, то си за нейна сметка, наградният фонд ш'се обремени с некви лигави вина, но си струва сър Пол да подаде ушна мида... Луис Каръл даже ще съ гордей... Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 има спортсменски дух в тази тема, това ми се нрави. чак разговорлив станах... Цитирай
Mandalay Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Отивам да си навра микрофона в... заешката дупка Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Отивам да си навра микрофона в... заешката дупка ща пийме мълчаливо чай при Шапкарката, дето ни скрои капа на всинца... Цитирай
Polyphone Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Айде и аз се отчетох в gmail-a ,вече има и един женски вариант на yesterday Благодаря на Mandalay,за това че ми даде своя запис на китарка Всички записали дотук са се справили отлично!!! Mandalay има доста автентичен тембър!!!!Рolyphone e направил страхотни бекове Следващата стъпка е всички да се запишем в едно добро студио Eeeeee, бравос, моме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто класа, Марая! А бе, ний трябва некое съставче да спретнем некой ден! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 (Редактирано) Много добре, Браво! Редактирано Август 1, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 (Редактирано) автентичен тембър!!!! колокацията тука малко я няма останалите сме псевдо-певци, така ли да разбирам? Редактирано Август 1, 2006 от in search of odd intelligence Цитирай
Polyphone Отговорено Август 2, 2006 Отговорено Август 2, 2006 ами аз, принципно съм бас ....и баритон..... държа да те поздравя, звучиш много естествено, приятен лек теноров тембър, в духа на Пол Маккартни! Наистина ли си бас-баритон? Странно... Цитирай
Polyphone Отговорено Август 2, 2006 Отговорено Август 2, 2006 Алиса ви прати в страната на дългото мълчание, май....Ами сещам се за нещо, което шъ съ прай в една група наесен... Тя пъ Алиса, въздържателница, не суче бира, то си за нейна сметка, наградният фонд ш'се обремени с некви лигави вина, но си струва сър Пол да подаде ушна мида... Луис Каръл даже ще съ гордей... Трапезарий, а мезе към виното и бирата???? Много тънко гледаш да минеш! Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Август 2, 2006 Отговорено Август 2, 2006 Странно... Просто толерирам странностите си Цитирай
alis Отговорено Август 2, 2006 Отговорено Август 2, 2006 останалите сме псевдо-певци, така ли да разбирам? Не бе човек,просто споделям какво ми е направило най-голямо впечатление Айде със здраве Цитирай
FuneralPyre Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Няма ли да е по-добре някой да качи китарката и всички да пеем по нея? Иначе никакъв King Diamond от мен! Цитирай
Mandalay Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Готово. Вече го има в gmail. Сваляйте и записвайте Цитирай
Recommended Posts