Caruso Публикувано Юли 14, 2006 Публикувано Юли 14, 2006 (Редактирано) Идеята е всеки пеещ от форума да изпее в домашни условя парчето със съпровод на китара или пиано.Записите могат да бъдат с ефект но без никаква допълнителн аобработка. След колнсултация с Полифона се спряхме на Yestarday. Песен №1 за миналия век позната на всеки с подходящ диапазон. Всеки може да направи парчето така както го чувства и вижда без да се съобразява с оригинала. Ако някои счита, че има други важни неща за регламента да сподели Редактирано Юли 21, 2006 от MDFk Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Всеки може да направи парчето така както го чувства и вижда без да се съобразява с оригинала. Това включва ли и транспониране на песента? Идеята е страхотна! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Транспониране, транс-пенисо-ми-ест, кой как може, и да ви чуем! Мноо съм нетърпелив. Лично аз ще си почерпя призьора с квото иска. Аре. Ол май трабълз симс соу фаааааааааааааар ъуей.... Цитирай
Caruso Отговорено Юли 14, 2006 Автор Отговорено Юли 14, 2006 Всеки може да направи парчето така както го чувства и вижда без да се съобразява с оригинала. Това включва ли и транспониране на песента? Идеята е страхотна! Да естествено транспониране преаранжиране и т.н. Всеки да направи тази класика както той я вижда и да я запише на домашния си компютър. Ако някой има някакви други идеи да сподели. Същий радвам се, че подкрепяш идеята Цитирай
alis Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Записите могат да бъдат с ефект но без никаква допълнителн аобработка. За каква допълнителна обработка става въпрос,която не се допуска Дай пример някякъв? Цитирай
Caruso Отговорено Юли 15, 2006 Автор Отговорено Юли 15, 2006 Записите могат да бъдат с ефект но без никаква допълнителн аобработка. За каква допълнителна обработка става въпрос,която не се допуска Дай пример някякъв? Ми никаква значи никаква По ясно от тва не знам как да се изразя Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Най - вероятно неща като автотунинг и хармонайзер не се допускат. А компресиране? Цитирай
Caruso Отговорено Юли 15, 2006 Автор Отговорено Юли 15, 2006 Най - вероятно неща като автотунинг и хармонайзер не се допускат. А компресиране? мисля че е най честно записа да бъде с някакъв ефект в реално време или добавен след това. Под ефект разбирам Hall Reverb Echo. Все пак не всеки има задълбочени познания в програмите за PC включителнои аз За тва си мисля че прост ефект на гласа и китарата е напълно достатъчно. Цитирай
insane Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 жалко, че на пиано не мога да свиря. само на китара подрънквам малко, ама то е ... майко мила ... иначе песента ми се вижда доста приятна за пеене Цитирай
docc Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 ... Лично аз ще си почерпя призьора с квото иска... И аз съм готов да се включа в "наградния фонд"(черпене)! BTW - 'Yesterday' и досега се води,като "най-кавърираното" парче.(става въпрос за официално издавани версии). Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Някой записвал ли е вече? И къде се качват готовите записи? muzikant.org@gmail.com, лейбъл - Yesterday? или...? Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 (Редактирано) Аре, бирата се стопли. Карузо, ае да те видим как ще се изтътрузиш върху парчето... Може пък ти да отнесеш приза... Все пак парчето е легенда, пък и едно от най-хубавите...Та да не се пробвам аз.. Може да ме почерпите превантивно. Редактирано Юли 17, 2006 от sa6tiat Цитирай
alis Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Най - вероятно неща като автотунинг и хармонайзер не се допускат. А компресиране? За автотунинга съм съгласна че не трябва то иначе няма смисъл цялата работа, ама едно компресорче нямя да е зле.... Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Аре, бирата се стопли. Карузо, ае да те видим как ще се изтътрузиш върху парчето... Може пък ти да отнесеш приза...Все пак парчето е легенда, пък и едно от най-хубавите...Та да не се пробвам аз.. Може да ме почерпите превантивно. А който не бие бира? Нещо винце с пържолки ще има ли, Виртуозий? Цитирай
ronia Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 "Презтирайте Yestarday" - какво ще да значи това? Цитирай
Recommended Posts