Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

"стига човек да не е твърде наясно с факта, че конекторът е ОТ ATX захранване - мисля, че този факт се набива на очи само за знаещите." - то трябва човек да е пълен далтонист за да не забележи - с тези дваесе шарени телове ... е пак е по-добре отколкото да е отишло на бунището.

Чудя се, какво ли е подтикнало автора на горното да пише по темата след близо 9 месеца, при това по този начин, след като вече е изразил веднъж мнение в доста по-различна форма.

Все ми се иска да вярвам, че членовете на този форум могат да надскочат някои балкански нрави, ама...

Отговорено

"Нямам снимка на трафа. Нарочно. Нямам намерение да давам достъп до мое know-how... Достатъчно работя про боно за форума, за да правя и това."

Това е великанско валяк а аз си мислех, че форума е да си помагаме. Като си решил да не даваш достъп до твоя "know-how" какъв е смисъла от темата има си раздел "фукня"  :blush: 

Отговорено (Редактирано)

Човекът си представя устройството, което е изработил. Ако не е копи-пействал от някъде, а и да е, не мисля, че е длъжен на някой да обяснява подробно решенията си - все пак тва си е занаят. Ако толкова живо те вълнува - поръчваш, разкостяваш, виждаш копираш - така правят китайците примерно, и то много успешно ;)

Редактирано от 7thString
Отговорено (Редактирано)

LYU, темата не е за твое лично облагодетелстване. Според теб форума е създаден за да ти се помага на теб. 

Прочети Илф и Петров:

"А ключ из квартире, где деньги стоят, не хочешь?"

Редактирано от Parni_Valjak
Отговорено

Lyu, за ноу-хауто колегата валяк беше писал отделна тема - как се мота траф със сичките трикове и чалъми от 60-те години. Тъй че не го обвинявай за криене на знания. Отделно правете разлика м/у умение и снимка или описание на нещо , майсторлъка се постига с труд и пот.