blr Отговорено Юли 31, 2013 Отговорено Юли 31, 2013 "стига човек да не е твърде наясно с факта, че конекторът е ОТ ATX захранване - мисля, че този факт се набива на очи само за знаещите." - то трябва човек да е пълен далтонист за да не забележи - с тези дваесе шарени телове ... е пак е по-добре отколкото да е отишло на бунището. Чудя се, какво ли е подтикнало автора на горното да пише по темата след близо 9 месеца, при това по този начин, след като вече е изразил веднъж мнение в доста по-различна форма. Все ми се иска да вярвам, че членовете на този форум могат да надскочат някои балкански нрави, ама... 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Август 1, 2013 Отговорено Август 1, 2013 "Нямам снимка на трафа. Нарочно. Нямам намерение да давам достъп до мое know-how... Достатъчно работя про боно за форума, за да правя и това." Това е великанско валяк а аз си мислех, че форума е да си помагаме. Като си решил да не даваш достъп до твоя "know-how" какъв е смисъла от темата има си раздел "фукня" Цитирай
Rumen.Kolarov Отговорено Август 1, 2013 Отговорено Август 1, 2013 Или какъв е смисълът от ревю на ново устройство? Цитирай
7thString Отговорено Август 1, 2013 Отговорено Август 1, 2013 (Редактирано) Човекът си представя устройството, което е изработил. Ако не е копи-пействал от някъде, а и да е, не мисля, че е длъжен на някой да обяснява подробно решенията си - все пак тва си е занаят. Ако толкова живо те вълнува - поръчваш, разкостяваш, виждаш копираш - така правят китайците примерно, и то много успешно Редактирано Август 1, 2013 от 7thString 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Август 1, 2013 Автор Отговорено Август 1, 2013 (Редактирано) LYU, темата не е за твое лично облагодетелстване. Според теб форума е създаден за да ти се помага на теб. Прочети Илф и Петров: "А ключ из квартире, где деньги стоят, не хочешь?" Редактирано Август 1, 2013 от Parni_Valjak Цитирай
tzolov Отговорено Август 5, 2013 Отговорено Август 5, 2013 Lyu, за ноу-хауто колегата валяк беше писал отделна тема - как се мота траф със сичките трикове и чалъми от 60-те години. Тъй че не го обвинявай за криене на знания. Отделно правете разлика м/у умение и снимка или описание на нещо , майсторлъка се постига с труд и пот. 2 Цитирай
Recommended Posts