jororock Отговорено Ноември 16, 2012 Автор Отговорено Ноември 16, 2012 Е поне шайбите ще си запазя от старата ръчка Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 16, 2012 Отговорено Ноември 16, 2012 Имаш късмет че си с Флойд и можеш да си развиеш счупената част от ръчката. Иначе ваденето на счупеното парче от фендърското тремоло на старата ми китара беше истинска мъка. Свалях си тремолото и го носих на стругар. Цитирай
никони Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Шайбите от Томан са 12 бр. за 10 Е и се скапват супер бързо. Преди година си струговах 2 тръбички от полиамид и от тях си нарязах пръстенчета с размера на оригиналните, до момента нямат и следа от износване, оказаха се чудесен заместител Нормално - полиамида се използва за направа на плъзгащи лагери с голямо натоварване - до 50 тона на квадратен сантиметър, а какви нътове стават от полиамид - приказка... 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 21, 2012 Отговорено Ноември 21, 2012 Пиниза с найлоновите шайби на Ибанес, е като се износят да ги нагреете малко със запалка докато се разширят. И ползвате отново, вместо да сменяте. Цитирай
MrDeath Отговорено Ноември 21, 2012 Отговорено Ноември 21, 2012 Може би малко глупав въпрос, но дали да се нагряват докато седят на ръчката или докато са свалени, защото си мисля че, докато са свалени може да заемат по-други форми, та затова питам, бих пробвал. Цитирай
tatkoogi Отговорено Ноември 21, 2012 Отговорено Ноември 21, 2012 ^ За първи път чувам найлон да се разширява при нагряване, обикновенно се свива! Не го оспорвам - явно имаш опит, но ми звучи нелогично. Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 22, 2012 Отговорено Ноември 22, 2012 Мисля ,че са тефлонови опръстените ,но може и да греша... Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 22, 2012 Отговорено Ноември 22, 2012 Имам цяло пакетче и си изглеждат лайнонови отвсякъде.. 1 Цитирай
jororock Отговорено Ноември 25, 2012 Автор Отговорено Ноември 25, 2012 никони я сподели опита си с този полиамид и ако може да покажеш снимки Цитирай
taktun Отговорено Ноември 29, 2012 Отговорено Ноември 29, 2012 ^ За първи път чувам найлон да се разширява при нагряване, обикновенно се свива! Не го оспорвам - явно имаш опит, но ми звучи нелогично. Първо се разширява.(при затопляне)Ако вземеш да го гориш става мацаница. Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 29, 2012 Отговорено Ноември 29, 2012 (Редактирано) Възможно е материала да не е найлон! Просто прилича на такъв. Ето кой също прави тоя номер. Гледайте от 1:03 Редактирано Ноември 29, 2012 от Kalmar Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2012 Отговорено Декември 3, 2012 Еми аз това вече го казах 2 седмици по-рано... Цитирай
teo_style Отговорено Декември 5, 2012 Отговорено Декември 5, 2012 Здр, аз търся ръчка за тремоло Ibanez Edge III. Може ли да ми дадеш линка към Динакорд, откъдето си поръчал твоята ръчка??? Цитирай
Recommended Posts