Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Имаш късмет че си с Флойд и можеш да си развиеш счупената част от ръчката. Иначе ваденето на счупеното парче от фендърското тремоло на старата ми китара беше истинска мъка. Свалях си тремолото и го носих на стругар.

Отговорено

Шайбите от Томан са 12 бр. за 10 Е и се скапват супер бързо. Преди година си струговах 2 тръбички от полиамид и от тях си нарязах пръстенчета с размера на оригиналните, до момента нямат и следа от износване, оказаха се чудесен заместител

Нормално - полиамида се използва за направа на плъзгащи лагери с голямо натоварване - до 50 тона на квадратен сантиметър, а какви нътове стават от полиамид - приказка...

Отговорено

Пиниза с найлоновите шайби на Ибанес, е като се износят да ги нагреете малко със запалка докато се разширят. И ползвате отново, вместо да сменяте. ;)

Отговорено

Може би малко глупав въпрос, но дали да се нагряват докато седят на ръчката или докато са свалени, защото си мисля че, докато са свалени може да заемат по-други форми, та затова питам, бих пробвал.

Отговорено

^ За първи път чувам найлон да се разширява при нагряване, обикновенно се свива! Не го оспорвам - явно имаш опит, но ми звучи нелогично.

Отговорено

^ За първи път чувам найлон да се разширява при нагряване, обикновенно се свива! Не го оспорвам - явно имаш опит, но ми звучи нелогично.

Първо се разширява.(при затопляне)Ако вземеш да го гориш става мацаница.

Отговорено (Редактирано)

Възможно е материала да не е найлон! Просто прилича на такъв.

Ето кой също прави тоя номер.

Гледайте от 1:03

Редактирано от Kalmar