DaftFunk Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 Мда извинявам се! Имах предвид Tiny terror combi 1x12 all tube ! Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 Мисля, че TONY имаше някакъв нов AC15 и не беше много доволен май. А може и да не помня точно модела - ако искаш, го разпитай. Преди време бях пробвал Peavey Valve King II, от който не останах никак с лоши впечатления (като го сравнявам с първата версия). Той мисля, че е 18 вата (2xЕЛ84). Вмества се май, в ценовата категория. Мисля, че става за метълии, както и за по-умерен овердрайв. Но зависи какво търсиш. Преслушай го. Аз търся амп звук за рок, блус, стоунър рок ( звук ала QOTSA) алтернатив рок, брит поп и малко фънк. Не свиря метъл. Именно заради това съм се насочил към vox / orange тип омплификация. Цитирай
TONY Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 (Редактирано) ^ Имаше един от новите китайски VOX AC4, който няма нищо общо с старите английски такива. По принцип бих си взел някой VOX AC особено английски. Никога не съм имал такъв. А китайският Вокс бе сменен с транзисторен практиз амп Рандал Кърк Хамет, какъвто и Евто си взе като видя, че става. През последните години свиря и съм фен на различни вариации на Marshall JTM, както и с Laboga Aligator. Които буствам с една "малка жица" @. Ползвам също и два бутикови - SB HOG & Bedrock. Които нямат нужда от бустване. Редактирано Юли 7, 2015 от TONY Цитирай
Dirk Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 Мисля,че най общо реда на стиловете,които си изброил можеда се опише,като Orange към Vox. Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 Те и двете са на една цена. Въпросът е, че у нас в Занзибар няма къде да им сравниш звука. Единият могазин продава Orange а в другия край на града се продава Vox. Всъщнотт Vox даже не се продава в БГ уважаеми съфорумци. Ако някой иска да ме обори да заповяда! Могат да ти го поръчат. Но го нямат никъде наличен. Оринъдж поне има къде да се пробва. Дори и във Варна! Цитирай
observer Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 Кой Vox не се продава? Има колкото си искаш в MCI. Специално AC4 съм виждал в магазина им в Скай Сити в Слатина, но вероятно и в магазина до Булбанк в центъра го имат. Айде по-леко с нихилизма. Занзибар.... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 Я па ти прочети,че човека е от Варна и едва ли ще му се бие път до София да тества амп.. Цитирай
observer Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 Човекът е писал следното: "Всъщнотт Vox даже не се продава в БГ уважаеми съфорумци. Ако някой иска да ме обори да заповяда! Могат да ти го поръчат. Но го нямат никъде наличен." Това просто не е вярно, ето ти един точно от ац4 серията - http://rockshock.eu/kitari/kitarni-usilvateli-bg/za-kitara-bg/usilvatel-vox-ac4tv-bg.html Та кой трябваше да чете? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 10, 2015 Отговорено Юли 10, 2015 ^ Имаше един от новите китайски VOX AC4, който няма нищо общо с старите английски такива. ... Цитирай
Recommended Posts