Jump to content
Българският форум за музиканти

observer

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от observer

  1. MMG music се казва, продавачите са свестни момчета. Намира се на партера на една кооперация до кръстовището на "Стамболийски" и "Перник". Имат и репетиционна, на мен са ми предлагали там да си пробвам китари.
  2. Поне дай някакъв бюджет... щото и за 200лв стаг може да ти предложим, пък може и за много над 1000. Също нова ли или става и втора ръка?
  3. Аз ползвам Loxx, елементарно се подменят фабричните, коланът се слага и сваля лесно, не съм имал проблеми. Бяха 20-30лв от ММГ, не знам дали продават още такива. Преди това имах едни пластмасови локове на Дънлоп, също държаха добре, но местенето на колана ставаше бавно. То при теб това не е проблем, имаш една китарка Бяха под 5лв и ги има във всеки музикален магазин. Честито за Епито и кубето (първият ми усилвател беше pathfinder), ползвай си ги с кеф!
  4. Не, исках да кажа, че колкото и да си чел и да разбираш хубава китара за без пари едва ли ще намериш. Може и аз да не съм те разбрал де, особено с мнението над твоето
  5. Не те апострофирам, но понякога нещото просто си струва 2те хиляди. Аз поне не знам някъде да продават къстъм шоп Гибсън за 300лв... просто не е много вероятно продавачът да е дотолкова неинформиран.
  6. Човекът е писал следното: "Всъщнотт Vox даже не се продава в БГ уважаеми съфорумци. Ако някой иска да ме обори да заповяда! Могат да ти го поръчат. Но го нямат никъде наличен." Това просто не е вярно, ето ти един точно от ац4 серията - http://rockshock.eu/kitari/kitarni-usilvateli-bg/za-kitara-bg/usilvatel-vox-ac4tv-bg.html Та кой трябваше да чете?
  7. Кой Vox не се продава? Има колкото си искаш в MCI. Специално AC4 съм виждал в магазина им в Скай Сити в Слатина, но вероятно и в магазина до Булбанк в центъра го имат. Айде по-леко с нихилизма. Занзибар....
  8. Хубаво предлагате варианти, но Akerfeldt май не влиза в темата откакто Евтим го пита за оня случай в продавалника...
  9. Ей сега един колега ми писа лично съобщение - е талпата си няма тръс род! А аз се кокоря да гледам надписи Дивно менте! Jabs май същото казва, пък като гледам и metalhammer-a такива картинки дава. Мдамм, за пореден път се убеждавам, че щом нещо изглежда твърде хубаво, за да е истина значи просто не е истина. Наздраве, момци!
  10. Има една за "Fender Stratocaster Usa, Vox Tonelаb Se+flate case" в olx, иска ѝ 800лв. Май всичко е където трябва, но не ми харесва нещо с надписите made in USA и stratocaster - не са нещо подравнени и образуват ъгъл помежду си. USA-та е и под ъгъл на ръба на главата. Струва ми се подозрително това, но разбирачите да кажат дали е така наистина.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.