peshoy2k Публикувано Юли 10, 2006 Публикувано Юли 10, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/proba%20pop-metal.mp3 ами леко бех abroad и взех че си взех разни неща, не съм правил микс, но мисля се чува каквото трябва, корекциите са минимални как звучи, не остана време да туря бас-а, ама с тая ритъм китара а? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 10, 2006 Автор Отговорено Юли 10, 2006 започвам да си мисля че съм се излъгал :think: Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Я пусни нещо по така - от твоя стил. Да не си го сменил, убихме те! Мен такива работи са ми джангър и повече мога да ти кажа, ако го пусна на спектрометъра това Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 ритъм китарата е трепач! я издай с какво е записвана Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 10, 2006 Автор Отговорено Юли 10, 2006 (Редактирано) а другите не са ли киберджийн, кат доде клавиатурката, дето съм поръчал мое и нещо у моя стил, но с тия джиджавки мое и а-ла рамщайн, особено като туря новите адаптри и дропна в РЕ едит: не ме убивайтъ Редактирано Юли 10, 2006 от peshoy2k Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 айде не се прави на ударен и раздуй за гиър-а китарите са супер Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 10, 2006 Автор Отговорено Юли 10, 2006 (Редактирано) айде не се прави на ударен и раздуй за гиър-а китарите са супер ами начи фен съм на Хюз и Кетнер и Гибсън , а и морли де ама кАжи все пак как е щот ново е и не съм свикна още начи ползвал съм Лес пол, една скуаурка с димарцио, която ще бъде с дънкан, после е тюбмен и уарп на хюз и кетнер мейд ин немско, скоро очаквам и усилвател иа, иа, вундабааааа ааааа, мда и педал Морли маде ин УСа Редактирано Юли 10, 2006 от peshoy2k Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 нали ти казвам бе - супер са китарите. много наситен звук!!! ама това че си фен на хюс и кетнер и гибсън........защо пазиш в тайна? тюбман или какво? айде казвай де, иначе ще те побъркам и ще те подложа на системен тормоз Цитирай
jFog Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Пеши ко става,слушам се втърдяваш от всякъде май Ако бетон! лошо нема.Китарките за мозък направо.С хубави богати и топли среди Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 много приятен саунд и много естествен-както и може да се очаква от гореспоменатия гиър.Супер Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Брех като четях си помислих, че за някой брутален метълкор става дума H&K rules. Direct sux. Хващай вярно някой усилвател, хвърли му един см57, направи два записа паннати много ляво и много дясно и още два, които да са по-близо и всичките с различни настройки и пускай да чуем BTW, нарочно ли има само крешове? Бих предложил да понамалиш 100-250хз или по-добре да сложиш multiband компресор Пфф, много негативно звучи тва мнение, да уточня че това са само предложения съобразени с лично моя вкус. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 11, 2006 Автор Отговорено Юли 11, 2006 e, с комбо става по-добре, но досега не съм имал така добра като тази симулация на говорител, а и ти си чул на мониторите, сигур и аз като чуя ..... ще стане, в очакване съм и на усилвателя след 2 седмици. Все пак ако искам хард или метал кор ще наблъскам ляво-десно панорама и ще стане не зле, ще пробвам тия дни па ше пусна то и ритъма е фънки поп а и бас нема все пак Благодаря че чухте и споделихте мнения Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 11, 2006 Автор Отговорено Юли 11, 2006 aмиииииииииииииииииииии ето чуйте : http://www.cmusicforum.com/pi/FIRE-06.mp3 тука след едно бързо миксче на мониторен започнах да грача грозно и зловещо интересува ме всичко, което ви се натрапи: компресии, еквалайзери.............. на вокала, на китарите.......... благодаря предварително, абе става за куфеене Цитирай
wessy Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 китарата ми идва една ... линейна такава (може и да не е ... не съм чел темата с кво е правено) - може би заради слушалките ... предполагам че на колоните ще е ок ама няма как да пробвам сега Цитирай
Recommended Posts