Scooper Публикувано Юли 10, 2006 Публикувано Юли 10, 2006 Я кажете какво представлява това чудо...ако може сравнете го с други модели на роланд щото аз за първи път чух за тоя клавир от един приятел и се чудя става ли за нещо Цитирай
miro Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 (Редактирано) Е ти си убил рибата!Как така става ли за свирене?Това е един от най-купуваните Уъркстейшъни за 90-те!Модела е 95-98 там някъде струвал е сума ти пари.... Редактирано Юли 10, 2006 от miro Цитирай
yamaha Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Е ти си убил рибата!Как така става ли за свирене?Това е един от най-купуваните Уъркстейшъни за 90-те!Модела е 95-98 там някъде струвал е сума ти пари.... Направо я застреля с калашника. :killyou: Ами нормално...вече свикнах дори в специализираните форуми, от време на време някой да забие въпросче-пирон като този. Една част от тези дето питат в средата на 90-те години сигурно са ходели прави под масата, а другата част дето са били на повечко години...я са карали такси, я са лепели плочки...то няма лошо...ама си личи по въпросите @Scooper, моделът е '96-та година, но това не му пречи да бъде един от най-успешните уоркстейшъни на Роланд. Има 76 клавиша с афтъртъч (с не-лоша клавиатура...за някои даже доста добра), 64-гласна полифония, хубав сикуенсер, ефекти....и още много работи има, ама така както си задал въпроса се чудя откъде да започна... :think: Цитирай
Topsun Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 като антифен на Roland ше кажа,че свирката става,готина е,но аз предпочитам други маркине,че ако някой ми подари Xp80 ще му се разсърдя като клас свирка е достойна!общо взето става за нещо,стига да знаеш точно какво искаш! Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 (Редактирано) Спомням си, че навремето, когато излезе, я пробвах в НДК на някакво изложение и си мислех, че по-хубаво нещо няма създавано на света и си мечтаех ли, мечтаех за една такава свирчица. Ама като нямах пари Редактирано Юли 11, 2006 от CyberGene Цитирай
Scooper Отговорено Юли 11, 2006 Автор Отговорено Юли 11, 2006 Когато е излязла тая свирка да си кажа честно съм бил толкова голям че не съм знаел какво е workstation:)бил съм на точно 10 годинки...така че извинявайте за невежеството! Цитирай
miro Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Еееее,ти извинявай.Щом тогава си бил на 10 в този смисъл е по-добре да хвърлиш око на Roland XP10 Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Пич , вьпреки ,че сам тупанджия,мои пианист свири с такава свирка и едно мога да кажа ! Много е здрава !(в смисал издражлива) То не беха паданиа не беха заливаниа с всиакакви течности и оште бачка пуштината !!! Цитирай
digifly Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Притежавам този синтезатор и дори и съм го оборудвал с 3 expansion boards ( piano, drum&bass, vocal collection ) . Ако искаш да рабереш всичко за него заповядай у дома . Цитирай
Recommended Posts