Jump to content
Българският форум за музиканти

Архитект Веселин Белевски


Recommended Posts

Искам да изкажа благодарност и да направя реклама на лютиера Веселин Белевски от гр.Хасково,изключително земен човек,който си разбира от работата 200%.

Аз съм от Мездра,320км. от Хасково.Имах проблем с Fender-а ми.Беше опуснал Truss rod-а или на български,шиша на грифа.Бях чувал за В.Белевски и за прагчетата,които са негов патент-20г.гаранция.Също съм и пипал негова китара с въпросните прагчета и бях очарован.Обадих се на Веско,обясних му за какво става въпрос и така и така ще се отваря грифа му казах да сложи от неговите прагчета.Той каза веднага да я пращам с куриер и,че ще ми реши проблема.След около две седмици китарата пристигна с оправен шиш,нови chrome nickel steel прагчета и нов chrome nickel steel нът,който също е негов патент.Имал съм много нови и скъпи китари,но китара в такова страхотно състояние,никога.Невероятна работа!Нисък екшън,страхотен състейн.

Препоръчвам на всички Архитект ВЕСЕЛИН БЕЛЕВСКИ!!!

 

Адреса на Майстора:

Хасково 6300, ул. Оборище 1, 6300 Haskovo, Bulgaria тлф.0884 981 389

 

Ето и няколко снимки:http://imageshack.us/photo/my-images/708/belevskifretsandnut1.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/84/belevskifretsandnut2.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/515/belevskifretsandnut3.jpg/

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На последната снимка наистина изглежда много нисък екшъна - друго не може да се каже, защото не са супер детайлни снимките, но щом си останал доволен - това е най-важното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди доста години се бях виждал с Белевски, говорихме за инструментите, които произвеждаше тогава. Направи ми впечатление, че има оригинални идеи и не се притеснява да ги прилага и да аргументира предимствата им в дискусия.Чудесно е, че все още се занимава с китари и ремонти, още по-добре е, че хората са доволни от работата му.

Приемам, че думата "патент" не е употребена от tsufa66 в буквалното й значение или има нещо, което не знаем?

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.