Jump to content
Българският форум за музиканти

tsufa66

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

tsufa66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Търсим клавирист за Норвегия,който да свири и бас с лява ръка от 07.09.2023 до 12.11.2023. За контакт тлф.+359886866345 - Пепи
  2. tsufa66

    dimarzio wiring

    Благодаря на всички,които се отзоваха.След много опити реших да не разделям средния адаптер,тъй като и без това е слаб в сравнение с другите.ДПДТ щракалката направих да включва и изключва автоматичното разделяне на бриджа и нека на 2и4 позиция.Така не губя фендерския саунд на тези позиции когато са разделени бриджа и нека,макар и да не са hum canceling.Но на мен ми трябват за чист тон.Поздрави на всички!
  3. tsufa66

    dimarzio wiring

    DPDT щракалката е само да сплитва мидъл адаптера,тоест дава на маса двете кабелчета,които са заедно(Split) или не ги дава на маса(целия адаптер).
  4. tsufa66

    dimarzio wiring

    Здравейте!Сдобих се с три адаптера Dimarzio Super Distortion S(Bridge),The Cruiser Bridge(Middle) и The Chopper(Neck).От Dimarzio ми пратиха следната схема,но има голяма разлика в силата между бриджа и средните позиции и нека и средните позиции.Някакви идеи?
  5. Прагчетата и нъта са негово производство.И наистина той сподели с мен,че е искал да даде,не да продаде, патента на Schaller.
  6. Ето още един опит да направя снимки. http://imageshack.us/photo/my-images/233/belevskifretsandnut4.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/526/belevskifretsandnut5.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/809/belevskifretsandnut6.jpg/
  7. Искам да изкажа благодарност и да направя реклама на лютиера Веселин Белевски от гр.Хасково,изключително земен човек,който си разбира от работата 200%. Аз съм от Мездра,320км. от Хасково.Имах проблем с Fender-а ми.Беше опуснал Truss rod-а или на български,шиша на грифа.Бях чувал за В.Белевски и за прагчетата,които са негов патент-20г.гаранция.Също съм и пипал негова китара с въпросните прагчета и бях очарован.Обадих се на Веско,обясних му за какво става въпрос и така и така ще се отваря грифа му казах да сложи от неговите прагчета.Той каза веднага да я пращам с куриер и,че ще ми реши проблема.След около две седмици китарата пристигна с оправен шиш,нови chrome nickel steel прагчета и нов chrome nickel steel нът,който също е негов патент.Имал съм много нови и скъпи китари,но китара в такова страхотно състояние,никога.Невероятна работа!Нисък екшън,страхотен състейн. Препоръчвам на всички Архитект ВЕСЕЛИН БЕЛЕВСКИ!!! Адреса на Майстора: Хасково 6300, ул. Оборище 1, 6300 Haskovo, Bulgaria тлф.0884 981 389 Ето и няколко снимки:http://imageshack.us/photo/my-images/708/belevskifretsandnut1.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/84/belevskifretsandnut2.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/515/belevskifretsandnut3.jpg/
  8. За Digitech Main Squeeze

    До офиса на Еконт гр.Мездра

    Цветан Георгиев Вутов

    тлф.0896484435

  9. БЛАГОДАРЯ!Ще го слагам.А някой да е чувал за два начина на връзване на TBX? Каква е разликата във звученето? My link
  10. Имам Fender Deluxe Lone Star Strat.Made in Mexico.Много съм доволен от китарата,но реших да направя някои подобрения. 2 Texas Special™ Single-Coil Strat® Pickups (Neck/Mid) и 1 Seymour Duncan® Pearly Gates™ . Сложих ключе за делене на задния адаптер,което разбира се е голямо преимущество. Сега съм намислил да сложа и Fender TBX Tone Control за Bridge и Mid Pickup. Дали някой е правил това и дали си заслужава.Предварително БЛАГОДАРЯ на отзовалите се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.