Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Posted

Здравейте колеги изпадна ми въпросния кросовър MACH m20.04 но е заключен и паролата е от 0000-9999 смъкнах на PDF файл информацията за него обаче не видях никъде да има "master reset" малко ми е налудничево като идея да седна да търся кода, имам съмнения че ще ми отнеме поне...2-3 дена. Някой ако има идея или знае как да го ресетна ще бъда много благодарен.В краен случай ще намеря работа на жената докато спи детето да пробва различни кодове.Мерси за отделеното време да прочетете моя проблем и ще се радвам ако някой даде полезна информация. А ето и снимката на въпросното нещо http://megavoice.bg/?pid=100&id=19

Posted

Изпадна ти? Откъде ти изпадна такъв, заключен? В никакъв случай не те упреквам в нещо, но просто начина, по който си го написал поражда едни подозрения...

Posted

Колега имаше да ми дава пари и ми го дари като зестра:) ама не си спомнял ключа или по точно се прави че не го помни.Някакви други въпроси :))))

Posted (edited)

Аз бих писал на поддръжката на Мартин, или бих отишъл до Динакорд - сервиза. След като изпробвам всички "стандартни" кодове - четири нули, единици и т.н, 1234, рожден ден - схващаш ми идеята. Не вярвам да се самозаключва след n неуспешни опита - по-скоро е функция да не бърникат дИдЖеите (или джедаите бяха?) по кросоувъра :)

Edited by presly
Posted

Човека се сети за кода след малко преговори и някой десятка в джобчето.А иначе има колега във форума който знае как става ресета и му благодаря все пак за отделеното време :) Лека на всички който се отзоваха.

• 1 year later...
Posted

Добре, ти си се оправил с кросовера но може ли да ми кажете как да отключа моя . същия модел !

Posted (edited)

И аз имах намерение да си купувам кросоувър(същият модел), но епидемията по тях ме отказа! Няма ли някаква ваксина?

Edited by Лими
Posted

И аз имах намерение да си купувам кросоувър(същият модел), но епидемията по тях ме отказа! Няма ли някаква ваксина?

Ами добре си го решил това с кодовете просто се случва ако не си го купил от магазина . инък тези кросоувъри са много надежни

• 3 weeks later...
Posted

Това наринах от нетя:

Martin Professional Reset system parameters or user presets

- Press and hold “ARROW” up until display shows AVR version. 

- Select System parameter reset or Preset reset with the encoder wheel.
- System parameter reset will not have effect on user preset and visa versa.