stanislav_stoimenov Публикувано Октомври 18, 2012 Публикувано Октомври 18, 2012 Здравейте колеги изпадна ми въпросния кросовър MACH m20.04 но е заключен и паролата е от 0000-9999 смъкнах на PDF файл информацията за него обаче не видях никъде да има "master reset" малко ми е налудничево като идея да седна да търся кода, имам съмнения че ще ми отнеме поне...2-3 дена. Някой ако има идея или знае как да го ресетна ще бъда много благодарен.В краен случай ще намеря работа на жената докато спи детето да пробва различни кодове.Мерси за отделеното време да прочетете моя проблем и ще се радвам ако някой даде полезна информация. А ето и снимката на въпросното нещо http://megavoice.bg/?pid=100&id=19 Цитирай
7thString Отговорено Октомври 18, 2012 Отговорено Октомври 18, 2012 Изпадна ти? Откъде ти изпадна такъв, заключен? В никакъв случай не те упреквам в нещо, но просто начина, по който си го написал поражда едни подозрения... Цитирай
stanislav_stoimenov Отговорено Октомври 19, 2012 Автор Отговорено Октомври 19, 2012 Колега имаше да ми дава пари и ми го дари като зестра ама не си спомнял ключа или по точно се прави че не го помни.Някакви други въпроси ))) Цитирай
presly Отговорено Октомври 20, 2012 Отговорено Октомври 20, 2012 (Редактирано) Аз бих писал на поддръжката на Мартин, или бих отишъл до Динакорд - сервиза. След като изпробвам всички "стандартни" кодове - четири нули, единици и т.н, 1234, рожден ден - схващаш ми идеята. Не вярвам да се самозаключва след n неуспешни опита - по-скоро е функция да не бърникат дИдЖеите (или джедаите бяха?) по кросоувъра Редактирано Октомври 20, 2012 от presly Цитирай
stanislav_stoimenov Отговорено Октомври 21, 2012 Автор Отговорено Октомври 21, 2012 Човека се сети за кода след малко преговори и някой десятка в джобчето.А иначе има колега във форума който знае как става ресета и му благодаря все пак за отделеното време Лека на всички който се отзоваха. Цитирай
GeorgiM Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 Добре, ти си се оправил с кросовера но може ли да ми кажете как да отключа моя . същия модел ! Цитирай
Лими Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 (Редактирано) И аз имах намерение да си купувам кросоувър(същият модел), но епидемията по тях ме отказа! Няма ли някаква ваксина? Редактирано Май 19, 2014 от Лими Цитирай
GeorgiM Отговорено Май 19, 2014 Отговорено Май 19, 2014 И аз имах намерение да си купувам кросоувър(същият модел), но епидемията по тях ме отказа! Няма ли някаква ваксина? Ами добре си го решил това с кодовете просто се случва ако не си го купил от магазина . инък тези кросоувъри са много надежни Цитирай
presly Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Това наринах от нетя: Martin Professional Reset system parameters or user presets- Press and hold “ARROW” up until display shows AVR version. - Select System parameter reset or Preset reset with the encoder wheel.- System parameter reset will not have effect on user preset and visa versa. Цитирай
Recommended Posts