liquid_death Публикувано Октомври 17, 2012 Share Публикувано Октомври 17, 2012 Здравейте, Дойде време да представя новите overdrive/booster стомпбоксове. Burn Baby е наличен в три вариации: v.Z, v.I, v.M Трите вида са с разлики: v.Z е с асиметрично клипване за разлика от другите два; v.I има ключе за различно изходно съпротивление, за разлика от другите два. Иначе и трите педала са оувърдрайв/буустове с по три контролери - сила на звука, тон и гейн. Започваме с version Z. Снимки отвътре: Ето и как започна всичко за тези мъници 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 17, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2012 Ето и едно демо видео: п.с. Видеото е правено с китара с активни адаптери, което сега като мисля не е било най-удачното.Също искам да се извиня за некадърното ми свирене 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 18, 2012 Share Отговорено Октомври 18, 2012 Много си напреднал с визията, а снимките отвътре ме кефят на МАХ!!! Успех и занапред! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 19, 2012 Share Отговорено Октомври 19, 2012 Изглежда обещаващо. Ще се радвам, ако идваш насам, да вземеш един за проба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 21, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2012 (Редактирано) ^, ^^ благодаря ви за добрите думи Като идвам към Сф ще взема. Сега е време да продължим с другите две версии на ефекта: Редактирано Октомври 21, 2012 от liquid_death 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 21, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2012 (Редактирано) Редактирано Октомври 21, 2012 от liquid_death 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 21, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2012 И по едно видео презентация за двете.Този път с китара с пасивни адаптери. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 21, 2012 Share Отговорено Октомври 21, 2012 Поздравления за хубавата визия! А тя както знаем струва пари, но пък радва окото. Имам една малка забележка. Гледам, че по платката има достатъчно място да пуснеш писти така, че жиците към фуутсуича да излизат на края на платката максимално близо до самия фуутсуич. Пробвай така при следващите платки. Хем ще ти е по-лесно за окабеляване. Можеш да си направиш и една малка платчица за фуутсуича и кабелите да вървят успоредно подобно на лентов кабел. А защо не и с конектор за по-лесно разглобяване (евентуално). Поставянето пък на платка на фуутсуича гарантира по-дълъг живот: Ако някое краче се разхлаби и тръгне да излиза или да шава, то другите ще го държат да не изпадне защото всички са запоени на платка. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 21, 2012 Share Отговорено Октомври 21, 2012 Изглежда екстра. С цветовете, които подбираш се получава визия, която много ми прилича на класическите метълски USA ефекти от едно време. Не знам дали е целенасочено, но кефи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 22, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2012 ^^ Много добра идея.Определено ще го пробвам. ^ Не се бях замислял за това.Може да го правя на подсъзнателно ниво Пък и шаренко е готино Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzolov Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Само махни таз фиксиращата шайба че грози пейзажа. При проектирането от към коя страна си гледал платката на едното че така си обърнал чиповете или е нарочно за по-лесно опроводяване. Широките писти ми харесват. Тонепадкската платчица що за животно е ? Поздрави за новите ти неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Марине, да не си зарязал 5150 саунда и да си минал на по леки стилове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 23, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2012 ^^Шайбата наистина ще я разкарам Чиповете са така заради опроводяването.Тонпадската платка е за small stone phaser. ^О, не.Даже демотата са с 5150-то на крънч.По-леки стилове - НЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts