Baby Thomas Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Мой приятел от Русе, който сканира и PDF-на всичко, освен Рок Бас. За нея са "виновни" други двама съфорумци. Цитирай
N1cksoN Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Артерия - Take it from me (intro)? BTR - Елмаз и стълко? Тоника - Един неразделен клас? Simple plan - Vacation? Други ? Цитирай
vaxo Отговорено Юли 12, 2010 Отговорено Юли 12, 2010 Много ще съм благодарен ако някой направи таб на БТР - Да Погледна В Теб Цитирай
вазко Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Здравейте някой може ли да ми помогне за една песен на Тангра- Богатство -- нужен ми е бас таба на песента ? Благодаря предварително ... Цитирай
razorhbk Отговорено Септември 22, 2010 Отговорено Септември 22, 2010 Щурците - Вкусът На Времето има ли я някъде ? Цитирай
crucho Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Да попитам има ли някъде таблатури на Сигнал-Глория или ако няма да помоля да направи някои ако не му е проблем.Благодаря предварително. Цитирай
ZeroCool Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 ^ Това е "Хубава си , моя горо" ... абе да ви кажа .. това си е Българския химн ... не е нито хубава си моя горо нито назад назад моме калино Българския химн ??? Пич ти сериозно ли? Цитирай
bose Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 имам на хиподил бате Гойко и върти анален обаче не знам как да ги кача Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Прати ги да ги видим. Я по скайп, я по мейл... Пиши един РМ ако закъсаш. Цитирай
richy Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 Абе всичко хубаво ама нещо не можах да видя нейде табове/ноти на някои песни на Георги Минчев, някой би ли могъл нещо да ми помогне/насочи или да направи табове? Като цяло нямам претенциИ към песните, но бих искал за следните: * Полски Фиат * Полтергайст * Песента на певеца * Бира, Секс и Рок Енд Рол * Бяла тишина * Българския Рок * Докторе Докторе * Доктор Иванов * История с китара * Ние музикантите * Пак на сцена * Яхай си метлата * Блажени години * Нека се обичаме * Юли Извинявам се за нахалството ми и предварително благодаря ако има желащи да ги драснат табовете Цитирай
Krasi63 Отговорено Октомври 29, 2011 Отговорено Октомври 29, 2011 Здравейте Днес случайно попаднах на този сайт http://shturcite.comlu.com/ Има текстове и акорди на Щурците, Г.Минчев, К.Маричков, В.Тотев също много Аудио и Видео. Ако темата не е за тук, моля модераторите да я преместят. Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 някой има ли такси - има дни, на гитарпро таб че искам да я изсвиря а не ми се започва отначало сега Цитирай
loranike Отговорено Юли 5, 2012 Отговорено Юли 5, 2012 Здравейте! Аз искам да попитам дали някой има таба на Мери Бойс Бенд "Да надбягаш птиците" ? Пробвах да извадя по слух, но не успях добре. Благодаря предварително! Цитирай
loranike Отговорено Юли 5, 2012 Отговорено Юли 5, 2012 според мен акордите са : Dm / G / C / G Dm / G / F G / D ??? Съгласни ли сте? Цитирай
vlex Отговорено Май 4, 2013 Отговорено Май 4, 2013 (Редактирано) Нещо се е случило тук - преди години съм вадил и качвал акорди и рифове на песни и на Гошо Минчев и на други, а сега няма нищо.. Някъде другаде ли се качват последните години, щото не съм влазял вече има-няма няколко години. (то си личи) Днес седнах да извадя Комините на Митьо Таралежков (щото е хипер голямата философия) и си рекох да я кача в темата, а то няма вече нищо тук Поздрави, Влад Редактирано Май 4, 2013 от vlex Цитирай
Recommended Posts