Jump to content
Българският форум за музиканти

razorhbk

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от razorhbk

  1. Къде в София се продават кларинети и за каква пара горе долу ?
  2. Искам да се науча да свиря на пиано ,но у нас няма място за голямо пиано и реших да си взема синтезатор. Видях че в технополис има ,ако някой може да ми каже става ли нещо от тях ,защото не разбирам .
  3. Някой ако може да даде линк с таблатури към някакви народни песни или някакво сръбско , гръцко да се свири пред приятели на гости
  4. Ето така си мисля и аз че ако успея да се науча ще е най-добре (на 3-тата снимка се вижда горе долу как държа http://images.google.bg/images?hl=bg&u...t=0&ndsp=18 ) .И между другото аз съм от Монтана и има само един учител по китара в школата по изкуствата при който ходих 6 месеца и прецених че не е добър учител. Много важни неща не ми беше показал и трябваше да променям начина си на свирене . Сравних прогреса си с един приятел и разбрах ,че той е много по-навътре , а не ходи на уроци ( той е най-отдясно ) .След това наблюдавах и видях ,че само аз държа така перцето си и се ядосах .Също гледах един урок на Michael Angelo Batio (read_rules) , видях свиренето му ---> плеснах се по челото ,след това видях как държи перцето "където вече ми преля канчето" и решех ,че съм загубил 2 години понеже аз много искам да свиря speed .Така че кажете да сменя ли начина на държене на перцето .
  5. razorhbk

    Държене на Pick-а

    Забелязал съм ,че много китаристи държат перцето така че показалецът им е под наклон и минава през цялата задна част на перото , а аз го държа директно с плоската част на показалеца и палеца и перцето стои успоредно на струната , а при хората които държат перцето с показалеца под наклон перцето стои по настрани и изглежда че pick-ват по-лесно . Според вас трябва ли да променя начина си на държене на перцето ? -питам понеже искам да свиря все по-бързо и се чудя дали начина ми на пикване няма да ми попречи да прогресирам
  6. razorhbk

    Jackson

    Бих ти препоръчал RR3, по-скъпа, но специално тремелото, дървото и адаптерите са по-добри. Все пак, да коментирам като форма... малко е странна. Не винаги става за свирене седнал. Но ако е със страп, няма по-удобна. Може да си я местиш както ти е удобно, абе супер си е, просто отнема малко време да се свикне. В крайна сметка, ти трябва да си я пробваш и да видиш дали ти харесва. Малък адвайс - когато я пробваш, не сядай върху онези големите метални столове без облегалка, а помоли да седнеш върху някой амп... - много по-удобно е. да тоя е ,а другия беше малко по-изрязан от едната страна като rr3 . Много яки ама бая прах имаше в/у нея . Имам проблем ,че като ида в магазин се притеснявам и не мога да тествам добре и се не мога да се сета кво да изсвиря и затова питам някой ако е свирил точна на тия китари да изкаже мнение . А тоя RR3 кви пари е ?
  7. razorhbk

    Jackson

    Видях в РФ два jackson-а тип лястовица (на едната едното крило беше по-късо от другото) по 880 лева някъде .Направо като влезете в магазина са китарите не са отзад , ако някой ги е виждал да сподели какво мисли за тях, дабри ли са за парите , ментак ли са , че искам нова китара за траш .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.