Dilian Nedev Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 И все пак ако си от софия и ти допадне повече стратчето някъв образ продава такъв за 180 Можеш да си чукнеш една среща да го прослушаш и ако е писано да спестиш някой лев Успех! Няма смисъл да спестява от такива неща "Не съм толкова богат да купувам евтини неща" са казали хората Пакета на ямахата има : Китара ERG121 (поне 400 за този модел ) Колан (5лв) 3 Пера (3лв) Тунер (30лв) Струни (11лв) Кабел (3лв) Сравнително добро кубе (100 лв) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) @LOE - Разбира се, че това е личното ми мнение, и съм го споменал неведнъж. Затова не искам да обвързвам момчето с него, и съм го посъветвал да ги чуе, и да си вземе тази, която му харесва повече. Затова мисля, че беше малко ненужно да ме критикуваш в мнението си. И пак казвам - моето ЛИЧНО мнение е, че тия джаксъни звучат ЗЛЕ, дори със скъпи адаптери (пробвал съм със Seymour Duncan), макар и добре изработени. И аз доста съм се чудил на какво може да се дължи това, при положение, че китарата е очевидно направена от тежко дърво, но ако някой ден махам лака на някоя, най-верочтно тогава ще разбера . like. no. other - можеш да послушаш и VOSTOK и да пробваш и ямяхите, имам додри впечатления от тях. Колкото до squier - те не са фирмата от преди 4-5 години. Сега инструментите им са две нива по-добре изработени, и не мисля, че се различават много от другите китари в същия ценови диапазон. Като сме тръгнали със съветите, аз пак ще препоръчам на момчето тази китара: http://www.elderly.com/items/30U-10073.htm http://www.slammerguitars.com/guitars.cfm цената и е около 480-500 лв, не отстъпва по нищо не въпросните джаксъни, махагонова е, с парафинирани адаптери. Ако имаш затруднения с намирането на такава китара, мога да ти дам координати на вносителя. Но - сега, като разгледах, май офертата на RockMan е най-добра. Редактирано Юли 7, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
like.no.other Отговорено Юли 7, 2006 Автор Отговорено Юли 7, 2006 абе май съм се спрял на оня шоумастер Цитирай
emil Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 абе май съм се спрял на оня шоумастер Вземи YAMAHA-та. Според мен те правят много по-добри китари от евтините SQUIER или JACKSON на сравнително ниска цена за да са конкурентоспособни. Не бъди роб на марката, а просто си купи инструмент. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) Подкрепям! Редактирано Юли 8, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Phreaker Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Тъкмо вчера бях в Динакорд и видях няколко много хубави китари на Йамаха. Особено една червена тип Лес Паул Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 само не ми е ясно ако вземе страта за къф уй му е с тия сингъл койл адаптери подкрепям колегата LOE и аз 1но време имах страт и знам кво е да си с единични адаптри.Каквото и да свириш хъмбъкера е по-силен и има по-малко шум.както се казва китариста свири а не китарата - с тоя Шоумастер можеш и "я елате пиленца при батко - на Милко калайджиев да свириш няма да е проблем Цитирай
TONY Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 chris_barnes от поста ти относно джаксъните става ясно че си фен на много тежкия звук аз също - предимно гейна ми е на макс от с годините взех да харесвам и крънч звука - който е нещо от сорта на браян мей, браян адамс и блус звук и двата саунда - може с хъмбекъри - може и със сингли сингли стават и за хард рок за чисти китара - ехе! синглите са си ок значи - ако ще е много дистер - нека китарата да е 2 ХВ ако ще се свири предимно чисто - 3 сингъла (най добре е човек да вземе и от 2та типа) ако ще имаш 1 китара - да кажем това ще ти е първата хибридния вариант е доста удачен 1 нв и 2 сингъла -по универсална 2 нв и един сингъл - за металист , който иска да свири и чисти китари (да се има впредвид че с 2 НВ китара - също става добър чист звук когато си на 2 адаптера заедно) тъй като става дума за ефтини китари първо бих се насочил към Скуаяр - мисля че те са се специализирали в ниския клас и дават най добро качество там(добри впечатления от тях) после джаксън - ако човека държи да пише джаксън - не съм ги пробвал много от ниския им клас в крайна сметка и Скуаяр и Джаксън - са под ШАПКАТА на Фендер така че кой знае каква голяма ралика - едва ли има ямаха нисък клас - НЕ -това което съм пипал - хич не биваше ямаха бих си взел - първо бас - там са най добри и ако ще е китара - да е от по високите им модели ( ямахи съм имал навремето -класически и акустична-средна хубост ) но от приятели - съм пробвал найстина добри ямахи - но те изобщо не са ефтини Цитирай
MDFk Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Няма смисъл да спестява от такива неща "Не съм толкова богат да купувам евтини неща" са казали хората Пакета на ямахата има : Китара ERG121 (поне 400 за този модел ) Колан (5лв) 3 Пера (3лв) Тунер (30лв) Струни (11лв) Кабел (3лв) Сравнително добро кубе (100 лв) Добра сметка. @like.no.other - мисля че към точно такова нещо трябва да подходиш. ПРОБА! Пробването му е майката - направи 2-3 на Скуайърите и на Ямахите, и ще се увериш че не те пращаме за зален хайвер! @РокМан - говорех за "златната среда" относно класа - нито твърде скъпа, нито евтин боклук - и същевременно доста добър саунд и други качества. Цитирай
Recommended Posts