musicman Публикувано Октомври 10, 2012 Публикувано Октомври 10, 2012 Този форум е за хора които се занимават основно с електронна музика и/или DJ-ing. В този смисъл форумът не е за обсъждане не определен стил музика а за по-широк спектър от средства и похвати при продукцията на модерна музика. Добре дошли на всички с отворено съзнание. Приветсвам хора търсещи нещо различно от общоприетите в поп / рок / джаз музиката инструменти. DJ-и и луупър-и от всякакъв вид - добре дошли! Споделяйте и питайте за всичко което засяга електронната музика и DJ-инга. Моля не слагайте линкове към вашата музика тук ами в съответния раздел - Музика и семпли. За авторски неща тук, за кавъри - тук. Ползотворно и успешно четене / писане! Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 11, 2012 Отговорено Октомври 11, 2012 Мерсаж. Идеята е супер, но в такъв случай пренебрегвате и друга много голяма група - хип-хоп/ърбан бийтаджиите. От определена гледна точка и те са в "DJ"-раздела, ама са в страни от електрониката. Или и те да мятат тука...? Цитирай
musicman Отговорено Октомври 11, 2012 Автор Отговорено Октомври 11, 2012 Имаш в предвид бийтбоксърите нали ? Цитирай
martist Отговорено Октомври 11, 2012 Отговорено Октомври 11, 2012 Супер! Радостно е да се вижда развитие във форума!!! Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 12, 2012 Отговорено Октомври 12, 2012 Имаш в предвид бийтбоксърите нали ? Не само. Те са върха на айсберга, просто защото са по-атрактивни. Принципно хип-хопа е смес от доста неща. Аз лично след нова година мисля да се занимавам с брейкбийт (брейк музика). Рап мен лично не ми харесва особено, но с брейкбийта съм на различна вълна, просто защото класическия е фънк-базиран и са ползвали семпли на Джеймс Браун и други класики към които съм пристрастен. Отделно има разни други развития които са интересни. Графитите също ги водят част от хип-хопа като култура, защото отразяват аспект от нея. Та да се върна на въпроса - всякакви от областа имам предвид. Все пак това е също DJ-базирана музика. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 12, 2012 Автор Отговорено Октомври 12, 2012 Добре де, разбрахме се. Всички такива да пишат тук. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Октомври 21, 2012 Отговорено Октомври 21, 2012 Крайно време беше да се пусне такъв раздел, браво! 1 Цитирай
noflip Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 хах, направо не мога да повярвам евала за идеята Цитирай
Recommended Posts