Xoce Публикувано Октомври 5, 2012 Публикувано Октомври 5, 2012 Здравейте, имам питане. Как мога да оставя коментар за потребител в bazar.muzikant.org? Въпреки, че прегледах обстойно всички опции по менютата и знам потребителското име на човека, не намирам възможност да оставя коментар. Моля за насоки. Благодаря предварително. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 След като осъществите сделка. Демек някой е натиснал бутон купи или е участвал в търг и е победил или е избран за победител. Само ако това е на лице можеш да оставиш рейтинг. Отиваш на Закупени/Продадени стоки в зависимост купил ли си или продал и там в дясно срещу стоката ще го видиш. Цитирай
Xoce Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 (Редактирано) т.е. ако е осъществена сделката, но не е натиснат бутона 'купи' няма начин? Доста неразумно, нереално и неефективно имайки предвид, че повечето потребители първо 'действат', а после четат. no plug and play тук Редактирано Октомври 5, 2012 от Xoce Цитирай
vihro Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Ами може и в последствие да кажеш на въпросния купувач, да натисне бутона и да си оставите впечатленията от сделката. 1 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Идеята е да оставяте коментари са сделки извършени в базара. Иначе аз мога да напиша на 1000 човека позитивен фийдбек без изобщо да сме правили каквото и да е. Както ставаше преди това във форума. Това, че някой не разбира причината за дадено нещо не е повод да използва думи като неразумно и т.н. Цитирай
Xoce Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 (Редактирано) ^^ да и това е опция. ^ Рафо при позволена опция за закупуване на стока без натискане на бутона 'Купи' всичко е възможно, дори и думата 'неразумно'. Редактирано Октомври 5, 2012 от Xoce Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 ^ Няма такава опция на закупуване без натискане на бутон. Това, че някой заобикаля правилата и си оставя телефон или други форми за контакт не прави използването на тази дума по-уместно. Ако решим може да се обиждаме на общ принцип до когато си искаме но не ми е интересно. За това ако не разбираш нещо първо питай и после го категоризирай. Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 E,защо да не оставяме телефон,ако пуснеш нещо с опция "бартер" нали трябва да се разберем кой какво предлага, На мен ми прави впечатление,че "запомни ме" в базара не бачка,всеки път трябва да пиша ник и парола,как да е, не съм активен търговец. 1 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Има си система и за предложения. Трябва просто да цъкнеш, че приемаш бартери и можеш да получаваш и конкретни предложения. Да не говорим, че има система за съобщения в базара за по-широка комуникация. Защо не трябва да се оставя лична информация съм го писал 1000 пъти. Всеки си преценява за себе си. Цитирай
Recommended Posts