Jump to content
Българският форум за музиканти

Колеги помогнете търся но не намирам


skylex

Recommended Posts

Колеги търся нормална програма за микрофон. Трябват ми ефекти и корекции. Целта ми е да включа микрофона към компютъра и да мога да използвам ефекти които в миксера ги нямам. Или по-точно в миксера ми няма почти никакви ефекти. до момента намерих програми които имат корекции и ефекти но те променят на целия компютър звука а аз искам корекции и ефекти само за микрофона. Търся помощ защото няколко дни стоя пред компютъра и по цял ден търся такава програма. Намерих и програмата Voice Changer v.7 но първо тя е платена и не намерих крак проблема не е в това че струва 50 лв а в това че не ми се рискува плащане през интернет все пак не е куриерска фирма за да съм сигурен и второ няма добър ехо ефект или просто не работи добре може би защото изтеглих някакво демо. Проблемът е и в това че повечето функции не работят ако не платя и няма как да съм сигурен че тази програма ще ми върши работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много програми с едномесечен период на проба.

 

При бързо търсене, можеш да избираш от тук:

http://www.google.com/search?q=free+audio+recording+daw&client=safari&rls=en&oe=UTF-8&oq=free+audio+recording+daw&gs_l=heirloom-serp.3..0i30.16722.19800.0.21000.4.4.0.0.0.0.482.843.3-1j1.2.0...0.0...1c.1.oGXGFXXmU4k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да отново започвам да тегля и да трия проблема е че от този линк излизат само аудио редактори които нямат опциите които ми трябват - може да не сте ме разбрали за това ще уточня за съм дисководещ и работя често с певци използвам DJ пулт и ми трябва програма за работа в реално време като включа микрофона директно в саунд картата на компютъра за да има ефекти и корекции защото на моя смесител имам само високи и ниски нищо друго и един дилей ефект който е общ за всички канали пулта ми е малък и удобен за пренасяне за това търся програма която да инсталирам на компютъра за корекции и ефекти на микрофона

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Директно в картата не съм сигурен, че ще стане.

Може би допълнителен миксер с ефекти или допълнителен ефект, ако на твоя имаш AUX send/return. Аз спирам с гадаенето. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това може да стане с всеки DAW - Reaper, Sonar, Cubase, етц. и наличните в него плъгини.

Може да стане и с някакви по-малки и безплатни софтуери. Примерно някой VST Host и VST плъгини с ефекти. Трябва да си потърсиш.

 

Най-вероятно ще ти трябва и смислен аудио интерфейс, вградената в лаптопа... надали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ANtares Avox Bundle

Harmony Engine

iZotope Nectar

 

и всяка DAW програма за смесване поддържа и другите плъгини, за разните му ефекти, ама са твърде много за да бъдат изброени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бихте ли пояснили как става номера с Izotop Nectar в реално време. Там има доста добри присети но аз лично го ползвам в Adobe Audition след като съм записал гласа и нектара ползвам за "обработка" - но за караоке ползване не знам как става??????

Редактирано от m.mihailov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.