Harvester Of Sorrow Публикувано Септември 17, 2012 Публикувано Септември 17, 2012 Здравейте, колеги. От доста време не съм писал тук. Питането ми е следното: имам Jackson DK2, тяло елша, флойд, адаптерите са Seymour Duncan, JB в бридж позиция и два безшумни единични. Мисля да сменя бридж и нек адаптера, предложете някакви, отново Seymour Duncan, пасивни. Свиря предимно траш и дет метъл. За нек ми е ясно, че ще слагам Hot Rails, но за бридж се колебая между Dimebucker, Super Distortion и Invader, дайте съвет. Благодаря ви предварително! Цитирай
Dean Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 (Редактирано) Dimebucker или duncan distorsion няма да сбъркаш със сигурност . По мое мнение за това ,което искаш да свириш гледай да е обезателно керамичен. Редактирано Септември 17, 2012 от Dean Цитирай
analizatorat Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Ако решиш да продаваш JB - то, аз съм кандидат. На ЛС или 0887 / 306 320.... Поздрави. Росен. Цитирай
serengeti Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 JB е жесток адаптер аз също искам да го купя.Твоя предполагам е TB-4 който е f-spaced.От доста време си търся предлагам цена от 120 лв.За комуникация предпочитам ЛС. Поздрави Митко Цитирай
Acei Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 за тая музика която си споменал зарежи тия сеймър дънкани а си купи един Bare Knuckle Warpig както каза колегата DEAN керамичен за бридж позицията, а останалите си ги дръж за красотата на китарата https://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers&sub=contemporary&pickup=warpig и с това не искам да кажа, че seymour duncan са лоши, напротив просто този, който ти казвам е маха главите през кръста ;-) ай със здраве Цитирай
kamenscr Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Най- добре и сложи едни активни EMG-та и да се свършва !!! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 17, 2012 Автор Отговорено Септември 17, 2012 Не искам активни адаптери, но ако някога си сложа на някоя китара ще бъдат Blackout Цитирай
TONY Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Dimebucker, Super Distortion - са екстра. Но са различни. Dimebucker - за Пантера или Нуно. За траш е по-добър от с. дистера. Super Distortion - - за по стандартерн хеви. И е по добър за клийн от дайм-а. Invader - не съм пробвал. Цитирай
Dean Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 (Редактирано) Invader-a ми идва малко мътничък спрямо Dimebucker-а и Duncan Distorsion-а Dimebucker-а и Duncan Distorsion-a са много отчетливи и стегнати като звук,много подходящи и за дропнати настройки, Super Distortion е модел на Dimarzio. Редактирано Септември 17, 2012 от Dean Цитирай
Heartman Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 (Редактирано) Прослушай тези от линка долу и ще си избереш.На мен лично ми харесват dimebucker и fire blackouts.Всички други са ми мътни,но може би за определени стилове са по-добре.Както каза Тони dimebucker-а е по-като за Dimebag и Nuno.FIRE Blackouts ги ползва Gus G. http://soundcloud.co...ain-comparsion/ Редактирано Септември 18, 2012 от Heartman Цитирай
rosso Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Не знам дали си гледал ето това: но поне според мен е едно от най-добрите сравнения на различни адаптери в нета. Все пак Кийт е написал в описанието, че китарата, с която е правил сравнението може доста да се различава като звук от други такива, така че... И въпреки това филмчето е доста добро. Поздрави. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 18, 2012 Автор Отговорено Септември 18, 2012 Distortion сякаш ме кефи най-много. Тонът му е близък до този на JB, но малко по-стегнат. Забравих да ви кажа, че свиря в ре Цитирай
viksps Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Виж Shaller Hot Stuf (може би с две f може би не) - жестока работа, според мен - бях напипал преди време един втора употреба, бях го сложил на една къстъмизирана китара, която сега е в MMG music в Банкя - много бях впечатлен от тоя адаптер! За тресня на бридж е страхотен!!!, чистите малко му бягат, но и те стават. Цитирай
Ground Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Mоже да помогне: линк Доста добро е качеството. От това, което съм чувал, JB и Duncan Distorsion са с най-добър и дефиниран звук, по мое мнение. Ще ми е интересно да кажеш, какво не те кефи и очакваш да го откриеш в друг модел. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 18, 2012 Автор Отговорено Септември 18, 2012 Едното е, че от известно време имам някакви шумове, другото е че искам малко по-стегнат звук. Адаптерът ми идва малко мекичък. Трябват ми малко повече баси. Друг проблем е чистата китара. Цитирай
Recommended Posts