Nikifena Отговорено Септември 8, 2012 Отговорено Септември 8, 2012 Тоест искаш нещо което звучи добре в пулт. Съответно или има спиикър симулатор или е направено така, че да звучи добре в пулт. Харткето и М80 имат, но аз лични бих избрал това: Тогава това според мен е най-доброто решение от към цена/качество с най-готин звук. Ако искаш, макар и на значително по-високата цена, може да се разберем да чуеш ламповия ми преамп. Той също звучи прекрасно директно в пула макар и да няма спиикър симулатор. Цитирай
Yves Отговорено Септември 8, 2012 Автор Отговорено Септември 8, 2012 Благодаря, но MXR-а като пари е максимума, който бих отделил за момента. Дори Sansamp /марак да чета, че е първи избор за доста басисти/ ми е извън бюджета - средно $200 в Щатите срещу 140 за MXR-а. Ще видя дали ще успеем да се разберем с някой да пробвам Hartke, ако не вече ще мисля да действам на полу-сляпо Цитирай
blr Отговорено Септември 8, 2012 Отговорено Септември 8, 2012 След като пробвах няколко такива устройства ето какво ми е мнението за тях: 1. Не са предусилватели защото, в общия случай нивото на изходния сигнал е прекалено ниско за да захрани ефективно усилвател на мощност. 2. Не са качествени DI-box-ове защото използват безтрансформаторно симетриране (качествените трансформатори са скъпи) без галванично разделяне. 3. Амп и спийкър симулациите звучат убедително, когато човек свири сам, но при свирене с други инструменти, басът потъва в микса и звучи замазано. В крайна сметка, не са нито едно от нещата, които трябва да са. Именно затова продуктът на N-Audio е ценен, защото е и качествен предусилвател и качествен DI-box и без да симулира нищо звучи прекрасно. След като бюджетът ти е ограничен, бих ти предложил да вложиш в качествен DI-box, като в последствие можеш да добавиш отделен еквилайзер и драйв под формата на отделни педали. Другият вариант е да събереш още някой лев и да вземеш продукта на N-Audio, повярвай ми-няма да съжаляваш. 1 Цитирай
Recommended Posts