Wozzeck Публикувано Юни 28, 2006 Публикувано Юни 28, 2006 (Редактирано) Slav de Hren e нова група от стари групари, а музиката е класическа, свирена като джаз импровизация с rock sound. Надявам се да я харесате: :violin: Повечето парчета са тук! :guitar: Последното парче "Trash jazz" e тук. Приятно слушане... Редактирано Юни 28, 2006 от Wozzeck Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Пожелавам ви да си намерите фенове. На мен лично такава музика не ми е по вкуса - звучи ми много случайна, суха, без чувство и звукът е прекалено MIDI. Надявам се да не се обидите, това е само мое мнение. Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 На мен ми харесва музиката, но наистина звучи ужасно като MIDI! Иначе е готино :) ! Цитирай
ПРОФЕСОРА Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Звучи като миди, защото е изсвирена с миди китари (без барабаните). :guitar: --> :violin: За повече информация разгледайте сайта на групата: http://www.slavdehren.com Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Не ми допада.Лично аз не съм фен на този тип миди експерименти,предпочитам живото свирене.Това което намирам за положително в цялата работа е опита да се избегне традиционното звучене. п.п.Това е само лично мое мнение,не искам да засегна никой П.П. на п.п. Според мен на доста места барабаните са също миди Цитирай
Recommended Posts