AXE Публикувано Октомври 11, 2004 Публикувано Октомври 11, 2004 Класически тъп въпрос Също така кажете какво мислите за нивото си на свирене! Аз свиря от около 4 години, но смятам че нивото ми е крайно зле като за толкова време свирене. Е, както при всички в началото беше доста несериозно, но напоследък полагам големи усилия да наваксам и да не ме е срам като ме питат от колко време свиря Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 ами свиря от 6-7 години с две-три годишна пауза, а колкото до нивото ми - с кое да се сравня, че да преценя, знам какво е Е6/maj7/9 и какво да изсвиря отгоре, ако това показва докъде съм стигнал по някакъв начин Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 15 май че вече станаха... Цитирай
musicman Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 от 12 години... с малки прекъсвания Цитирай
fxf Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 okolo 15god...s prekysvaniq, no mai krastata si ostava za cql jivot i nqma otkazvane. Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 3 години и 9 месеца непрестанен кеф и метъл яко А за нивото - винаги съм си зле, важното е да напредвам Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 От 17 години. Самоук. Налагам китарата. Имам бегла представа от музикална теория. Почти не се занимавам с ноти и таблатури. Понякога свиря акорди, на които не знам името. Всичко ми минава през ушите Един вид - шарлатанин Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 6 години. Едит: Или май са 5... по-скоро 5 и нещо О_о Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 Ми около 9, ама сериозно се хванах преди 7. Иначе за нивото си... Ходил съм на уроци малко, но основно съм самоук и слухар, което не ми пречи да разбирам от ноти, таблатури и теория. Бе... малко над средното бих се определил :wink: Цитирай
eXile Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 Хихи, дърти лисици Аз преди половин годиа опрайх орфейката на баба ми (сериозно, не го казвам метафорично, баба ми има 2 орфейки), която е останала от нейното детство - акустична де. Обаче и се отлепи магарато след няма месец свирене, много ме беше яд, а ме мързеше даго оправям... И преди 2 месеца си зех една самоделка електричка на старо. И от тогав джангъра в нас, обаче без учител, без нищо Ниво - за 2 месеца и без учител - смятам, че се спрявам доста добре. А отделно от 9 години свиря на пиано сериозно, с учител, макар и непрофесионално, и там мога да твърдя, че съм на високо ниво за човек, който не е стъпвал в Музикалното... Пък и не само Цитирай
bulby Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 В 5ти клас и в началото на 6ти клас ходех на уроци по класическа китара. Обаче бързо бях загубил интерес и вкъщи изобщо не свирех, затова и учителя ми се караше. Преди точно 2 години си купих един Орфей от един познат. Свирих на него едва към 5 месеца и го лашнах за да си купя Yamaha ERG121. Свирех си на нея, като по едно време не свирех изобщо за 3 месеца някъде (Аз и никога не съм свирил повече от 3 часа на ден). Миналата година по това време ходих на 8-9 урока за да си оправям техниката. Сега пак почнах уроци (при друг учител) и засега съм ходил на общо 3 урока. Надявам се да прогресирам в близките години... Цитирай
RGB Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 ...От 1985г. [класическа/електрическа китара],още тогава ,малко по уроци ,малко свирене с групи ...и и много свирене -сам, сериозно задълбаване в теорията- също , но по-късно... Много прекъсвания! ...От 1999-2000г. - и бас . Към днешна дата : сравнително добре владеене на инструмента , горе-долу богат репартоар ,въможност за справяне с разнообразни стилове ...добра теория ,много яко заиграване с хармония... Последните 2-3 седмици не поддържам кой знае к'ва форма... ...А китара не съм барал от вчера ... ...Бас - също! Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 А за нивото - винаги съм си зле, важното е да напредвам Е това е най якия начин за прогресиране и кеф кеф да има. Аз в началото супер несериозно и ако броим дрънканията по 2 пъти в месеца може и да има 2 години Цитирай
PuritY Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 2 godini,(mai sam nai-na4inae6tia tuka ),kato 1 godina mnou seriozno na uroci i 1 sam,ma mai nema den v koito da ne sam sviril pone 1-2 4asa... Цитирай
JEMer Отговорено Октомври 12, 2004 Отговорено Октомври 12, 2004 от 8-9 години с малки прекъсвания и несериозно отношение към инструмента :axe: за нивото - има още какво да уча. имам средно музикално и сега завършвам бакалавар. т.е. отбирам леко от теория, хармони и т.н. Цитирай
Recommended Posts