Feto Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Хора мен преди известно време ме мъчеше тоз проблем с изолацията.. Обиколих цяла София и целия интернет прерових Сега ще се опитам да помогна на някой, който се интересува а не да права реклама щото нямам никви отношения с хората по-долу. Та в крайна сметка стигнах до един склад в ж.к. Дружба 1; ул. Проф. Цветан Лазаров 41 /срещу бензиностанция B Plus/ E-mail: ditrade@online.bg tel. : 02/973 15 65 ;978 93 30 gsm: 0888 80 37 51 Тва го преписах от визитката та от този склад купих така наречените 'дунапрени' с вълнобразна форма. имаше няколко вида и само знам че ги внасяха от Турция . в този склад има и вата, скари и гипсокартон и т.н. П.П. Ако някои реши да си земе такива дунапрени да ги закрепя с лепило НЕ на спиртна или там квато основа беше тва кафявото щото удря в главата )) Цитирай
phile Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 (Редактирано) @IvanDTr, Ясно, мерси за отговора и успехи с предстоящиа проект -- live room мойе да си е трудничко да се направи, но имам вара че ще се получи .... ще трябва да направиш някоя и друга снимка като е готово ако разбира се не е проблем и собственника няма нищо напротив. Редактирано Януари 24, 2005 от phile Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Хора мен преди известно време ме мъчеше тоз проблем с изолацията..Обиколих цяла София и целия интернет прерових Сега ще се опитам да помогна на някой, който се интересува а не да права реклама щото нямам никви отношения с хората по-долу. Та в крайна сметка стигнах до един склад в ж.к. Дружба 1; ул. Проф. Цветан Лазаров 41 /срещу бензиностанция B Plus/ E-mail: ditrade@online.bg tel. : 02/973 15 65 ;978 93 30 gsm: 0888 80 37 51 Тва го преписах от визитката та от този склад купих така наречените 'дунапрени' с вълнобразна форма. имаше няколко вида и само знам че ги внасяха от Турция . в този склад има и вата, скари и гипсокартон и т.н. П.П. Ако някои реши да си земе такива дунапрени да ги закрепя с лепило НЕ на спиртна или там квато основа беше тва кафявото щото удря в главата )) Pls kaji kolko struvat tezi dunapreni! Kakvi modeli ima i na kvi ceni sum che samo po snimki sum gi gledal iskam da si kupq sorry za latinicata nov windows Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 @IvanDTr, Ясно, мерси за отговора и успехи с предстоящиа проект -- live room мойе да си е трудничко да се направи, но имам вара че ще се получи .... ще трябва да направиш някоя и друга снимка като е готово ако разбира се не е проблем и собственника няма нищо напротив. Благодаря за пожеланието! Ще държа в течение, но предварително казвам, че това ще стане след година! Трябва да се съберат и средства и популярност! Цитирай
Feto Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Nalbantov, еми аз пазарувах преди около година имаше подобни ето от тези но в по-малки размери,което значи че коригират повече средни и високи честоти..http://www.auralex.com/gallery/images/py4_1cr.jpg но тогава ги чаках да ми ги докарат един месец.Иначе 14 лв./кв. м. са средна хубост... смисал не са от най-големите и не са устойчиви при пожар и т.н. там има сякви характеристики... звъни на телефоните и ако искаш да зимаш нещо е желателно да отидеш до там по-бързо да ги юрнеш да ти докарат щот може да нямат в наличност надявам се да съм бил полезен Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 Nalbantov, еми аз пазарувах преди около година имаше подобни ето от тези но в по-малки размери,което значи че коригират повече средни и високи честоти..http://www.auralex.com/gallery/images/py4_1cr.jpgно тогава ги чаках да ми ги докарат един месец.Иначе 14 лв./кв. м. са средна хубост... смисал не са от най-големите и не са устойчиви при пожар и т.н. там има сякви характеристики... звъни на телефоните и ако искаш да зимаш нещо е желателно да отидеш до там по-бързо да ги юрнеш да ти докарат щот може да нямат в наличност надявам се да съм бил полезен ама чакай за ауралекс ли става дума тука в Бълхария? ама има ли? Цитирай
phile Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) @IvanDTr, Всиако хубаво/качественно нещо си отнема рвеме... а и аз не бързам @Feto, Мислиш ли че Auralex са точно правилното сравнение ... доста са скъпички, аз съм изциало със тях и до момента е над $1к да доволен съм от резултата ама все пак си идва на цена.... Бтв, ако не се лъжа самиа дунапрен, който използват е със техен патент така че едва ли се сравниават с другите .... и да имат си бая неща които допринасят за цената Редактирано Януари 25, 2005 от phile Цитирай
Feto Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Когато пазарувах не знаех кво е Auralex, и не помня дали бяха от същата фирма но се съмнявам.. а иначе от тези по сложните дето Nessor е дал снимка тогава нямаше.... Цитирай
phile Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) tova deto Nessor go e slojil e sqshto Auralex .... i ne edva li sa bili po 14lb/m2 .... (tezi sa ot predi da e zavqrsheno vsichko....) Редактирано Януари 25, 2005 от phile Цитирай
phile Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 а бтв, то беше 2003 като имаше пожар на концерта на Great White и умриаха 100 души щото пиротехниките на групата запалиха изолациата на клуба.... единиа от хората които ще будат съдени е човека които е правил изолациата ... точно взел евтините версии които ниамали нищо общо със акустичниа дунапрен (поне статиите тук това писаха).... Цитирай
Da_Fuse Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Исках да попитам нещо... Преди време бях в едно студио (доста зле междо другото), което беше изолирано със стереопорени панели в особена форма. Дали тази изолация става или е прекалено твърд матеряла Цитирай
Пенев Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 искам да си направя едно такоа дето прилича на фотьойл без дъно, предтсавете си буквата П гледана отдолу. в туй нящо се слага микрофона и силно намалява страничните шумове и реверберациите. това, което съм виждал струваше 300 евро и не мязаше на нищо дето да струва толкова. начи стойка вече имам такава от кикрофонна и ще си направя формата от гетинакс или нещо друго ВЪПРОСА обаче е какъв звукоабсорбиращ материал да ползвам дали стъклена вата или дунапрен и след това какъв плат да сложа отгоре за да може все пак да се почиства ама пък и да не спира въздуха/звук много ще съм ви благодарен за конкретен отговор Виж в "bgaudio" Цитирай
synchu Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 ^Сериозно? Въпросът е от Януари 2005. Обръщай внимание все пак на подобни значими подробности като датите на постовете. Цитирай
Recommended Posts