blockbuster39 Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 (Редактирано) Здравейте. Понеже не знам къде другаде да попитам, а и не намерих подобна тема, ви моля да кажете, ако случайно сте чували за магазин в България, в който да се продава музикална литература... Аз по принцип, съм се ориентирал към Amazon, но исках за всеки случай да попитам, да не би да ми е на ъгъла и аз да поръчвам от другия край на Европа... Аз не съм чувал за подобно нещо тук и затова питам, съмнявам се и да има, де... Като партитури, нямам в предвид нищо конкретно - на мен ще ми трябват много неща, но на първо число - Реквиема на Верди, "Меса в си минор" на Бах, квартетите на Бетовен... Как мислите, дали изобщо да се опитвам да търся или направо да праскам през Амазона? Редактирано Юли 19, 2012 от blockbuster39 Цитирай
Vlad Отговорено Юли 21, 2012 Отговорено Юли 21, 2012 Съществуват специализирани нотни книжарници в София (в сградата на Съюза на композиторите до Народния театър, Пловдив - в музикалната академия и Филхармонията). Партитури се предлагат на старо в сградата на Националната музикална академия "П. Владигеров". Успехи! Влади Михайлов Цитирай
тагрид Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 В Пловдив, в специализираната книжарница нищо не си намирам никога! Но по принцип в народните читалища има музикален отдел, също така има и много безплатни ноти из нета! трябва да се поразтърсиш малко ! Цитирай
тагрид Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 Ако намериш някой, с когото да направиш поръчка, можеш да си поръчаш от http://www.thomann.de/ тук всичко им е хубаво! Цитирай
тагрид Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 Ако пък толкова държиш да е български магазин мога да потърся из Варна каквото ти трябва и да ти ги пратя с наложен платеж Цитирай
Fats Отговорено Август 11, 2012 Отговорено Август 11, 2012 Пооръчка от Тооман може да направиш през Динакорд на каталожната цена. Оставя се малко капаро, да речем 20% от стойността на поръчката. Оскъпяване няма. 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 10, 2012 Отговорено Септември 10, 2012 (Редактирано) Препоръчвам www.musicroom.com. Заредено, а има и отстъпки. Успех! Редактирано Септември 10, 2012 от Viara Ivanova Цитирай
daniel.hristov Отговорено Септември 10, 2012 Отговорено Септември 10, 2012 Преди време имаше отвратително много нотен материал по библиотеките с опция да ти ксерокопират каквото ти трябва. Не съм търсил такива неща отдавна (примерно от десетина години), но може би си струва да минеш и да поразпиташ. Цитирай
Recommended Posts