Mairomaster Публикувано Юли 15, 2012 Публикувано Юли 15, 2012 Зарибихме се с приятели, че рекохме да запишем един кавър. Та това е резултатът: Мое дело са перкусиите и повечето китари. Доста editing има в цялата работа, понеже поради липса на време на бързо го скалъпихме кавъра. Така че не претендирам за качествено изпълнение. Вокалите най-пострадаха от липсата на време, записвани са на по 2 тейка, като хората я я бяха чували песента преди, я не бяха. И докато момчето пее любителски от доста години и сравнително му се получава, момичетата не са точно така. Но както и да е де, изцяло за кеф я правихме тая работа, без никакви претенции 3 Цитирай
misterj Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 (Редактирано) Добро е станало. За момичетата съм безмълвен. Редактирано Юли 16, 2012 от misterj Цитирай
jabs Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 (Редактирано) Мнооого гот ! Edit: жените вкарват, хм, интересен аромат Редактирано Юли 16, 2012 от jabs Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Струва ли ми се или бас линията нещо ми бяга... Тоналността нали е ре?Защото чувам в баса Ла и Сол,вместо Ре и До. Цитирай
Lathron Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 "андмийбюлийвюнийтуас" Кефи кавъра, браво! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Като цяло много готино.. Амааа.. Не мога, баса ме дразни.. На много места изобщо не звучи в хармония така : ( . Иначе евала.. Песента е много яка, а това което направиха Walk off the Earth е уникално..Заслужава си да се прави! Цитирай
Infinity Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Според мен басът просто е в друга тоналност... Пичът пее добре, но ще му е по-добре, ако бек тракът му е ок. Иначе е яко като цяло! Само това ми е забележката Ъъъ... мацките... повече верб и бавен дилей, а най-добре аутотюн. Цитирай
yakiya Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Оправете парчето , не се ебавайте с нашите уши. Малко му трее. Цитирай
Mairomaster Отговорено Юли 16, 2012 Автор Отговорено Юли 16, 2012 Така се получава, когато вместо да слушаш, гледаш грешни таблатури в нета. Ама интересно как не ни е направило впечатление това. Явно толкова си чуваме... Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 Не е трудно за чуване, объркали сте се нещо просто.. : ) Цялата хармония е трите акорда. D - C D - C - Bb И басчето върви по основните тонове.. Ре-ре-до-до-ре-ре-до-до-..Съответно ре-ре-до-до-си бемол - си бемол - до до - ре ре и тн.. И помислете момчето да пробва припева на фалцет, ако може.. Може да се получи яко! : ) 1 Цитирай
Лими Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 Проблема с баса е, че сте го изсвирили на квинта от основния тон и не е фалшив или от друга тоналност, та веднага не се набива в уши грешката. Вокала пее добре, но равно и без емоция. В първите куплети това е допустимо, но в следващите трябва да има емоционална градация. Цитирай
misterj Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 Малко оф, но не се стърпях http://www.youtube.com/watch?v=NY4xE9rAY8k I think a drunk child actually played it - хахахахаха Цитирай
Infinity Отговорено Юли 20, 2012 Отговорено Юли 20, 2012 Е, не! Тия просто са ултра-мега шеметите! Най-ме кефи как казват "rough"! А накрая чак спряха за импровизациите... Номер едно! Цитирай
Mairomaster Отговорено Юли 20, 2012 Автор Отговорено Юли 20, 2012 За съжаление презаписване вече няма как да стане, понеже едни хукнаха към България, втори към Испания, трети към Китай и така... Цитирай
Recommended Posts