Baby Thomas Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 И кутре като на Петручката... А защо им викат бас, като има по равно бас и китарни струни? Цитирай
рахата Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 (Редактирано) http://www.haloguita...-10-String.html - тези съм ги срещал преди 3 години,а не се вдигна толкова шум за тях... Има българин свирещ на 10-струнна от поне 3 години също: https://www.facebook...tnoises?sk=info http://defectnoises1.bandcamp.com/ Редактирано Юни 15, 2012 от рахата 1 Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 и аз го знам тва явно с рахата сме от ровещите се из нета плъхове , е то шум няма кой знае за какво да се вдига , ся 10 струни нищо кой знае какво просто 90 % от китаристите биха се изсмяли и тва е важно е да намериш начин да го използваш както ти е кеф Цитирай
~DN Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Мариан Градинарски? Градинарски като лютиера в София? Цитирай
MDFk Отговорено Юни 16, 2012 Автор Отговорено Юни 16, 2012 ^^Идеята беше, че тази е "пилотна китара", за тест на пазара. Ако, или по-скоро като се продаде, Кърт сигура ще пуска серийно. Иначе че има и 11-струнни извратенящини, сигурно и нагоре, но не-поръчкова...та затова. А и наистина е смешно малко(странно казано от фен на дроп-Щ). 8-маците са достатъчно диви китари. @Programista - да - покрива се диапазона и от тях. Аз свиря точно в такъв "двоен дроп" на 7ма и 8ма, не виждам смисъл от повече. 2 Цитирай
рахата Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 ^ Ще се продават и още как! Ще се радвам да се докопам до една де, не че на 7 се справям добре, ама така "В името на рекорда" Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Яз мислим,че на подобен т@шак трябва да се свири като Джеф Хийли,лека му пръст,иначе не мож хвана грифа.. Некой ако го мързи да ползва гуглето - канадски незрящ китарист,който си слага китарата на краката като синтезатор,защото свири седнал и използва и петте пръста да дясната върху грифа - уникален.. Цитирай
emosms Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 (Редактирано) Що бе, има си и 8 и 9 . Между другото, гледал съм го сайта преди, разглежал съм го и нещо като си гледам китарата ми се струва с много тесен гриф.. И кво толкова, каолкото си можеш на 6, така и на 7, ама от 6 на 10 няма да е добре, една по една! Тва сайтче що не беше в европа.. Някой купувал ли е от там? Мернах нещо, че искат и хардкейс и евентуално може да пратят за европа. И става с доставката - няма смисъл да се занимаваш сигурно. Иначе сяка втора китара, басчета с maple fretboard, седмаци осмаци с maple fretboard... Не е кат да няма А тези agile с maple plate на тялото, хич не са зле! Редактирано Юни 16, 2012 от emosms Цитирай
MDFk Отговорено Юни 17, 2012 Автор Отговорено Юни 17, 2012 Яз мислим,че на подобен т@шак трябва да се свири като Джеф Хийли,лека му пръст,иначе не мож хвана грифа.. Офтопик, но аз на Джеф съм му ДИВ фен...той с 10ка щеше да бъде покъртителна комбинация. Цитирай
sevenstring Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Като бивш седмострунник ... май казах каквото имах да казвам по темата. Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 абе някой случайно да е запознат с адаптрите Cepheus ??? , доста материал съм изслушал така да се каже де хаха , и ми правят доста добро впечатление , макар че и скалта оказва мн. голямо значение при 30 инча , какво мислите някой който да е пробвал ау? Цитирай
рахата Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Имаше един колега скоро си беше взел мултискейл модел и беше очарован от Цефеусите. Виж назад във "Фукня" Иначе и аз чета по чуждите форуми добри думи за тези сток адаптери, но има Беър Накълс, Лундгрен и Алумитон Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 20, 2012 Отговорено Юни 20, 2012 скоро мисля да се сдобия с едни Painkiller , само паричките да паднат , че много скъпи тез Беър Накълс Цитирай
Recommended Posts