whitegoat Публикувано Май 30, 2012 Share Публикувано Май 30, 2012 Хора търся процесор,но ми е много,даже най-важно да има loop machine.Но идея си нямам кое какво е,и дали точно ще ми свърши работа. http://www.musicworld.bg/bg/c_537/i_19205/LINE6_Bass_Floor_POD.html http://www.musicworld.bg/bg/c_537/i_34991/ZOOM_B2_1usb_BASS_EFFECTS_USB_AUDIO_PEDAL.html Тия двете съм нарочил засега,но не мога да разбера имат ли лууп или не...дайте си мнението Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 (Редактирано) Ето този има, цели 40 секунди.. как не им се досвидя толкова много... !!! То направо става за нещо http://www.musicworl..._Simulator.html Иначе се бъркаш към 150/200 кинта на старо за boss rc2 или digitech jamman solo. Aко искаш. Нови са по 300 мисля Редактирано Май 30, 2012 от emosms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 А защо не си вземеш само looper, като този например: http://www.musicworld.bg/bg/c_535/i_34485/Boss_RC_3.html 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Май 30, 2012 Автор Share Отговорено Май 30, 2012 Щото искам и някви фънки ефектчета хах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordaniy Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 В ръководството на Bass Floor POD никъде не се споменава loop. Същото и за Zoom-а. И двата имат delay, който вероятно ти дава 4-5 секунди loop и толкоз... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 Щото искам и някви фънки ефектчета хах Какво разбираш под "фънки ефектчета"? В ценовия клас, към който си се насочил, нито looper ще получиш, нито кой знае какви "ефектчета". За съжаление, сиренето (без растителни мазнини) е с пари, повечко пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Май 30, 2012 Автор Share Отговорено Май 30, 2012 Aми разбирам всичко, с което мога да си играя.Иначе един познат китарист имаше boss me-50 и доколкото си спомням имаше лууп.В томан намирам същата серия,само че по-малък вариант(me-20),но не виждам аджаааба има ли,няма ли луупър.На boss me 50-b в musicworld пише,че има sound on sound recording(което мисля че значи лууп),но е прекалено голям и сложен и просто не ми трябва такова нещо. Мерси на писалите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Май 30, 2012 Автор Share Отговорено Май 30, 2012 Мисля,че ще се насочвам към зуум-а предложен от първи-писалият колега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 ^ Да, и на мен ми направи впечатление, че става дума само за игра... Взимай зуум 506 - класика. Сигурно ще го намериш за 60-70 лева втора ръка. За игра е идеален. Кеф ти фънк, кеф ти блус, рок, метъл, джаз,фюжън... all in one дето се вика. Ама според мен си решил да си купиш нещо, за да си начешиш shopping крастата без значение дали ще го ползваш или не... Не се обиждай, ама така ми изглежда като страничен наблюдател. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
whitegoat Отговорено Май 30, 2012 Автор Share Отговорено Май 30, 2012 Не,глупости.От бая време си събирам кинти и ми е мерак да свиря с процесор,и да си джемя с луупъра,и сега като имам някви пари започнах да се оглеждам и реших да попитам батковците...иначе много съжaлявам ако ви е трудно комуникирането с мене,поради факта,че говоря като лапе,щото съм си И друго, да искам да си взема нещо с което да си играя и да си правя кефа,не съм профи и не изкарвам кинти,но свиря за кеф,както като бях на 5 си играх с камиончета, сега играя с китарата,така че какво лошо че съм казал игра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 (Редактирано) Що се базикате с момчето? Колко пари трябва даде за хобито си? колко му са джобните? Между другото, с луупера няма да минеш тънко, освен ако не си го правиш но си иска сериозни познания. Така че не зуум 506, ами тези по/новите G1 не знам си какво, има и за бас и са по 70/80 лева на старо. Има прилична разлика в конвертора analog/digital. И boss rc2 second hand, но трудно се намира. Може да минеш даже по-тънко от зуум B3 по този начин , a луупера ще ти е по хубав от този в зуума. --- А специално РC-3 ами това ако не е супер надценена играчка, здраве му кажи. Наблъскан с неща които просто.. как да ги контролираш с едно смешно контрол педалче, ако, нали говорим за сериозен, истински луупер. Човек може да иска съвсем прост педал, дори и без овердъбинг, Да си запише една фраза или няколко такта акордови смени и да се упражнява, кво толкова... ама нямаа Редактирано Май 30, 2012 от emosms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitro Отговорено Май 31, 2012 Share Отговорено Май 31, 2012 Аз имам zoom b3 вече от няколко месеца и съм доста доволен от него. Има 40 секунден loop с без undo или 20 секунден loop с undo. Взех го предимно да свиря в къщи, но след като го пробвах на репетиция почнах да свиря с него и по гиг-ове. Част от ефектчетата са слабички, но има и доста добри. Като си поиграеш малко с него можеш да докараш какъвто си искаш тон, освен това е много лесен за употреба. За парите, които струва го препоръчвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts