Heartman Публикувано Май 23, 2012 Публикувано Май 23, 2012 (Редактирано) До къде стигнаха вече... Редактирано Май 23, 2012 от Heartman Цитирай
mexico Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 ...Поглеждам днес нагоре към небето и казвам на жена ми: "Ще вали", а тя не отлепяйки очи от телефона си, намери съответното приложение, провери прогнозата и измънка: "Да, наистина ще вали..." Тия хора така ни промиват мозъците, че скоро ще измислят приложение за айфон, което "задължително" ще трябва да използваме, ако ни се ходи по нужда... 1 Цитирай
7thString Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 ^ iShit Ми, живеем в консуматорско общество с голем процент празноглави, зомбирани, паразитиращи хора - благодарение на тях, на други им става широко около врата, започват да карат яки коли и т.н. Я вижте оная абсолютна простотия - instagram. Интересно е, че цялата ИТ индустрия отива в много безполезна, но доходоносна посока. Бъдещето предстои 1 Цитирай
Lathron Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Баси простотията е това. Добре, че го има този "Hard mode",току виж някой се е научил на нещо от тая пластмаса ... ^+1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 То има такъв апликейъшн, iPoop се казва... Цитирай
Svanio Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 (Редактирано) "The first guitar that anyone can have fun playing." Редактирано Май 26, 2012 от buy&sell 1 Цитирай
Lathron Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 "But have you ever considered what your poop might be telling you?" :hysterical: Цитирай
7thString Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Според програмата, канализационната ми система работи перфектно Има и опция за споделяне на резултатите Цитирай
Lathron Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Тц, аз не съм с IPhone и не мога да си го изтегля... сега няма да мога за заспя спокойно Цитирай
Recommended Posts