tursq hora za grypa Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 Здравейте! Въпросът ми е агатисът добро дърво ли е за хеви и траш? или да потърся китара с друго дърво? Всякакъв ваш съвет ще ми е от полза китарата която съм харесал е есп лтд ех-260 ,питам защото знам че рядко има лоши неща от тази марка китари заслужава ли си да я купя или да събирам пари за нещо по качествено като например ех-401? Цитирай
golfabitch Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 (Редактирано) Ползвай търсачката има много писано по този въпрос. http://forum.muzikant.org/topic/121782-aeudhaaaoa-ca-eeoadhe/ Редактирано Май 19, 2012 от golfabitch Цитирай
Борис Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 Има 571 теми,обсъждащи дърветата и за какво са добри...и все пак-ИМА лоши неща от тая марка,недей така генерално да правиш заключения Цитирай
Lathron Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 В "изработка и ремонт" има "прясна" тема за дървото&китарата. Има стари теми, аз съм гледал поне 2. Има също и google. ^+1 Цитирай
doviciozo Отговорено Май 22, 2012 Отговорено Май 22, 2012 Тази марка е много добра но когато няма последните три букви ЛТД. Цитирай
dickens Отговорено Май 22, 2012 Отговорено Май 22, 2012 Тази марка е много добра но когато няма последните три букви ЛТД. Are you sure? 1 Цитирай
dickens Отговорено Май 22, 2012 Отговорено Май 22, 2012 Разликата е малко над $100, не си струва да рискуваш... Взимай EX-401, получаваш махагон, EMG-81/60, Grover tuners, какво повече искаш от китара за Metallica? Цитирай
tursq hora za grypa Отговорено Май 23, 2012 Автор Отговорено Май 23, 2012 Ами така ще направя ама след време като заработя някой друг лев :Д . Сега мисля да си купя един процесор (Zoom G2.1Nu) и след това да си "тунинг"-овам китарата :Д Dickens да те питам-моята китара сега е с някви стокови адаптери ,които не струват и са пасивни...(нормално :Д )... мога ли и заслужава ли си да сложа активни? или да си взема пасивните версии на EMG 81 и някакви сингли за мидъл и нек позиции? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Не мога да проумея защо толкова много хора си мислят, че активните са непременно по-добрия избор? Може би свирят сами... 2 Цитирай
dickens Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Активните са предимно за жица, не че няма пасивни добри такива, но всичко е много относително EMG 81/85 e класиката за флоридския дет метъл от края на 80-те и началото на 90-те... От друга страна пък класическия Jackson, китара конструирана предимно за тежка музика е с пасивни адаптери... Според мен китарист, който свири различни стилове и не се задоволява само с шрединг никога не би избрал активни адаптери Цитирай
Telerig Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Тази марка е много добра но когато няма последните три букви ЛТД. ха-ха - смях в залата... Цитирай
Slide Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Не мога да проумея защо толкова много хора си мислят, че активните са непременно по-добрия избор? Може би свирят сами... Правят връзката м/у Метал - Металика - жица... А повечето започващи да свирят искат да е яко тресня, а не джаз (примерно). Иначе, че имат предимства пред пасивните - имат. Както имат и недостатъци. Но когато човек не е пробвал достатъчен брой различни адаптри (пасивни и активни), не мисля, че може да даде реална оценка (дори за себе си). Цитирай
Recommended Posts