bratmito Отговорено Май 22, 2012 Отговорено Май 22, 2012 Ако нагрей го със сешоар или нещо подобно и дърпай с поклащане на балона на лампата. В краен случай го отрежи, няма връзка със звука, а с вибрациите. Ако лампата ти не е податлива към микрофония(каквато би трябвало да е) не би трябвало да има проблеми. Преди да пробваш с друга лампа пробвай номера с вкарването и изкарването на жак в ефект луупа. Повечето по-възрастни вече усилватели, особено от не-скъпи за времето си серии имат такива проблеми. Провери докато прави този проблем да не би поради някаква причина да се губи отоплението на лампата(спират ли да светят "реотанчетата"?). Цитирай
programista Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Човеко, не е се занимавай с глупости, а намери някой, който разбира от усилватели да го погледне.. 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 почти съм сигурен че лампата е за смяна Тюууу, маа му стара, защо не позна и за земетресението, та да ни предупредиш... 1 Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 А аз съм почти сигурен, че лампата НЕ е за смяна... Цитирай
Nikifena Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 ^ Апък аз съм почти сигурен, че лампата или е за смяна или не е за смяна Я го занеси да ти го погледне някой. 6 Цитирай
Valeri_pj Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Ами и аз ти дадох акъл и bratmito и той.Не знам какво да кажа още.Тръгна да сменяш лампите преди да провериш това което ти казахме.Толкова ли е трудно да пъхнеш един жак и да го поразкараш в жаковете на сенд и ретърн ?Пробвай и кажи резултата.Ако не става тогава вече виж лампата. Цитирай
L.K. Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 В такива ситуации незнаещият човек обикновено прави това, което може да направи, а не това, което трябва. Понякога има съвпадение между двете, често няма. Нарича се случаен подход и дава случайни резултати. 1 Цитирай
Heartman Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Е да ама колегите му казаха какъв е често проблема,обаче човека не ги слуша и предполага друго нещо.Поне да беше пробвал каквото го посъветваха и да каже резултата,после да се мисли нататък.Как да помогнеш на някой който сам не ще?! Цитирай
Valeri_pj Отговорено Май 24, 2012 Отговорено Май 24, 2012 И при това му го казах от личен опит.Имам същото кубе .Много съм си доволен от него но направи този проблем след като не бях го пускал 1-2 месеца.Потърсих в гугъл и за 5 мин го оправих.А относно лампата.Не знам защо в неговото кубе е така.В моето си е със една скоба и се сваля супер лесно. Цитирай
Hush Отговорено Май 24, 2012 Автор Отговорено Май 24, 2012 А вие от къде знаете че не съм пробвал, естествено че пробвах това с жака, явно проблема не е там, защото не даде резултати плюс това не съм оставял кубето да стои някъде с месеци имам го от скоро но свирих редовно и проблема стана именно по време на свирене и реших, че е от лампата защото четох в интернет, от независими източници, какво става като се прецака предусилвателна лампа и ми прозвуча точно като в моя случай, освен това това гумираното ми прилича лампата да е оригинална и никога да не е сменяна. А кубето е произведено 1991. Поради тези причини стигнах до извода, че лампата вероятно е взела-дала. Няма случайни подходи, мисля го няколко дена вече и малко от малко разбирам от схеми, завършил съм "радиотехника и телевизия" ама малко не слушах в час ... Цитирай
Heartman Отговорено Май 24, 2012 Отговорено Май 24, 2012 А откъде да знаем че си пробвал като не си казал?Сега като каза че разбираш от нещата ще излезе че сам ще го оправиш и ние тука се напъваме за тоя дето духа. Все пак се опитваме да помогнем с опит, който е учил да помогне със знания. От тук нататък може да се мисли и за лампа.Ако имаш резервна и можеш да вземеш от някой ,пробвай да я смениш и да видиш дали ще се оправи проблема,но понякога нещата не са толкова прости. Цитирай
Hush Отговорено Май 24, 2012 Автор Отговорено Май 24, 2012 Няма логика да не съм пробвал, става за 1 минута. Аз и за това се допитвам до вас, само че сумати и безмислени коментари, че аз си знам своето и не слушам какво ми говорите. Както и да е... Ще се наложи да си купя лампа понеже няма от кой да взема и ще стискам палци там да е проблема... Цитирай
Hush Отговорено Май 29, 2012 Автор Отговорено Май 29, 2012 Ок предавам се търсех лампи но не можах да открия из варненските магазини. Някой знае ли къде мога да го занеса да го погледнат... Цитирай
Recommended Posts