Toki4a Отговорено Май 11, 2012 Автор Отговорено Май 11, 2012 Така..... Леко разочарован от коментара на колегата относно правописа. Не че искам да спамя, ама съм завършил от 1 до 7 клас с 6.00, не само по БЕЛ, но и по всичко друго! Така, че това беше излишно, като се има впредвид, че пиша от лаптопа на баща ми 10", защото моя е на ремотн, но това е друго..............Иначе по темата почти съм стигнал до решение за един BOSS gt-6 и ще се обаждам за него. Цитирай
rockfire Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 (Редактирано) Младеж, сега само за образование да не обръщаме темата ,че сегашните шестици не са нещо повече от 3-4 на релси по наше време ! Редактирано Май 13, 2012 от rockfire 3 Цитирай
Toki4a Отговорено Май 13, 2012 Автор Отговорено Май 13, 2012 Може и да е така, просто се пошегувах с поста на колегата, за което се извинявам, но ми стана леко неприятно от забележката му........... Цитирай
Toki4a Отговорено Май 13, 2012 Автор Отговорено Май 13, 2012 Упсс, това си бил ти Рокфайър, извинявам ти се лично за коментара... Цитирай
rockfire Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Няма нужда от извинения ,не съм ти даскал ...както е модерно да им викате! Просто не бързайте като пишете и винаги си проверявайте написаното за грешки ! Относно процесорите и инструментите никога няма такива понятия - като най добър,най-хубав и т.н.....,има огромно разнообразие на пазара и всеки трябва сам да си стигне до подбора на тези неща ,което е един дълъг образователен процес свързан с огромен разход на време , енергия и пари!Съветите са хубаво нещо , но от опита /личния/ по ценно няма! Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Избора на процесор - сменяш няколко и си взимаш хубав усилвател с камиончета Това по аналогия със стария виц за "Боб по хайдушки" - ври известно време,изхвърля се водата и се сипва нова,след 2 часа се изхвърля и тя,след още 2 часа се изхвърля и боба - вади се агнето от жарта отдолу и се яде на корем Доста е изписано за процесорите,та чети,всеки си гледа от своята камбанария.. 3 Цитирай
Stoyansky Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Като притежател на Fender Mustang II бих те посъветвал да разгледаш Fender Mustang Floor. Процесорът би трябвало да е същият, който бутат и в кубетата + получаваш и достъп до Fender Fuse, чрез който може да си сваляш допълнителни preset-и от сайта им или да си правиш сам такива. Самите симулации пък са страшно добри и динамични. С риск да бъда подигран, смея да твърдя, че звукът много силно се доближава до лампов и звучи убийствено дори и volume да ти е на 2.( Все пак трябва да отбележа, че опитът ми е изключително ограничен. ) Може би distortion-ът не му е от особено силните страни, но щом този на Маршал-а ти харесва - не би трябвало да е проблем. http://www.fender.com/products/mustang/models.php?prodNo=2301060 Трябва обаче да провериш как стои въпросът с цените и наличностите, понеже наскоро го пуснаха на пазара. Цитирай
Toki4a Отговорено Май 15, 2012 Автор Отговорено Май 15, 2012 Последния пост ще го оставая без коментар, в противен случай ще се наложи да ме изгоните...... Иначе благодаря на всички ви, помощта ви ми беше от огромна полза! Цитирай
musicman Отговорено Май 15, 2012 Отговорено Май 15, 2012 В базара има Line6-ове под 300 лв. замисли се. 1 Цитирай
Recommended Posts