Jump to content
Българският форум за музиканти

Toki4a

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Toki4a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Последния пост ще го оставая без коментар, в противен случай ще се наложи да ме изгоните...... Иначе благодаря на всички ви, помощта ви ми беше от огромна полза!
  2. Упсс, това си бил ти Рокфайър, извинявам ти се лично за коментара...
  3. Може и да е така, просто се пошегувах с поста на колегата, за което се извинявам, но ми стана леко неприятно от забележката му...........
  4. Така..... Леко разочарован от коментара на колегата относно правописа. Не че искам да спамя, ама съм завършил от 1 до 7 клас с 6.00, не само по БЕЛ, но и по всичко друго! Така, че това беше излишно, като се има впредвид, че пиша от лаптопа на баща ми 10", защото моя е на ремотн, но това е друго..............Иначе по темата почти съм стигнал до решение за един BOSS gt-6 и ще се обаждам за него.
  5. Мерси на всички ви за мненията и бързото отзоваване! Това, че дадено нещо ще ми "омалее" след време ми е пределно ясно. И мисля, че решението е постоянно надграждане, но в никакъв случай безцелно. Каточели Gt серията повече ми допадна след няколко темички, които прочетох, Забелязах и няколко моделчета на Digitech, които ми направиха впечАтления. Определено няма да избързвам, че да не съжАлявам после, макар че няма да ми е за пръв път Сега тая седмица ще събера опит и от познати и от вас колеги, и дано в най - скоро време се похваля с някоЯ нова "играчка".
  6. Мдаааа, интересни отзиви, като не искам да създам някакви спорове помежду ви. Аз просто се нуждая от съвет, пък накрая ще е квото дойде..... Сега доколкото разбрах искате да ми кажете, че тоя Boss gt-6 няма да звучи добре на моето кубе. Ако е така, нямам намерение скоро да си взимам друго, но все пак. Тук малко не можах да разбера: "Наблягай на свиренето другото ще си ти дойде отвътре.".......... Кое ще си дойде отвътре? Ма няма значение, аз си наблягам де.. Предполагам, че ме мислите за няква лапития дето не знае кво иска, и аз бих си помислил това, ама не е така. Относоно настройките, имам кой да ми го настройва или поне да ме научи, Мерси за на всички ви и очаквам още мнения и предложения. Поздрави!
  7. Привет на всички. Нов съм в този форум, но пък ми стана интересно и викам дай да си направя една регистрация. Така, приатно ми е и предварително се извинявам за бъдещи изцепки и впрочие. Сега главното нещо, за което ще ви питам най - напред. Предсоти ми покупка на процесор, както сигурно сте рабрали от заглавието. До сега си карам с кубето си, което впрочем е Marshall Mg 10, ако е от значение. Така де и си мисля, време е вече да се поглезя и да си поиграя с нещо по - профи, (е поне до колкото е възможно) Не че имам кой знае колко пари за харчене предвид многото ми хобита и това че съм на 16, но все пак съм си го поставил за цел. Китарата, на която ще се използва процесорчето е Yamaha EG112. Сега идва време за питанията....... Аз си имам хубав дист и на кубето, но искам повече ефекти. Предпочитам да взема нещо втора употреба, но по - добро, отколкото за съшите пари ново пък по - нисък клас. Спрял съм се на няколко моделчета, четох за тях позитивни мнения, като искам да кажа, че не съм профисионалист, ще се използва предимно за репетиций и на някой концерти евентуално. Най-много ме грабват Boss gt 6 i Boss me-50, това са моделчетата, за които чух не лоши неща. Пък и ми харесват като функционалност. Искам главно да знам дали вадят хубави дистове, чисти и могат ли да се свържат с PC и ако да какъв софтуер ще е нужен ? Каква е разликата между серийте Gt i Me. Видях няколко екземпляра в пазара, бюджета ми е......, 300 лв да речем че мога да отделя, щото ми трябва нова предница за байка, но това е за друг форум......... Бих приел всякакъв вид съвети и предложения, благодаря на всички за отделеното внимяние и надявам се да бъда добре приет тук!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.