Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
та давайте предложения за място и т.н.! :)

Аз таковата, ъъъ, с една тъпа идейка: Защо не направите един gmail акаунт на който да се качват. Доста неудобно е но поне като за временно решение според мен става :godbless:

Отговорено

Мисля, че не е много удобно в gmail, поне на мен авторската там не ми е много достъпна винаги :unsure: Но все пак, ако някой може да направи акаунт там (аз не мога) - да го стори, после, евентуално, ако намерим някакво място из нета (датабг, саундклик и още доста подобни варианти, които подлежат на обсъждане), аз ще се заема да преместя всичко там. Слушам ви. Ако някой има желание да се позанимае с обработката на мидитата, които така ви плашат - равен няма да има. Мисля и аз да се позанимая, но няма да е до края на юли, че съм много зает с кариерата:lol:

Отговорено
Мисля, че не е много удобно в gmail, поне на мен авторската там не ми е много достъпна винаги :unsure: Но все пак, ако някой може да направи акаунт там (аз не мога) - да го стори, после, евентуално, ако намерим някакво място из нета (датабг, саундклик и още доста подобни варианти, които подлежат на обсъждане), аз ще се заема да преместя всичко там. Слушам ви. Ако някой има желание да се позанимае с обработката на мидитата, които така ви плашат - равен няма да има. Мисля и аз да се позанимая, но няма да е до края на юли, че съм много зает с кариерата:lol:

Аз лично се занимавам със заменяне на миди тракове с ВСТ , тоест ги правя да звучат почти като действителни инструменти :lol:

Отговорено
Аз лично се занимавам със заменяне на миди тракове с ВСТ , тоест ги правя да звучат почти като действителни инструменти ;)

И аз от време на време.. В момента се боря с разни парчета на Депеш ама много е кофти при тях щото много са им процеснати звуците.. Все пак чичко Реактор помага..

Отговорено

@RockMan, можеш ли да ми пратиш на мейла (t_shopov@netbg.com) някое правено миди да чуя за какво става въпрос, за да те имаме в предвид? ;):)

Отговорено
@RockMan, можеш ли да ми пратиш на мейла (t_shopov@netbg.com) някое правено миди да чуя за какво става въпрос, за да те имаме в предвид? :D:)

Дай някое предложение кое точно ти трябва или поне в какъв стил ... Иначе имам доста . It's Raining Mans , тъй като е по-известна , става ли ?

Отговорено
It's Raining Mans

:metalist: Няма такова парче бе човек. Има "It's Raining Mеn". Ами де да знам прати някое по твое усмотрение! ;):)

Отговорено
It's Raining Mans

:) Няма такова парче бе човек. Има "It's Raining Mеn". Ами де да знам прати някое по твое усмотрение! ;);)

Упс , моя е грешката ... :metalist:

• 9 months later...
Отговорено

Баси кви сте идиоти вси4ки! да про6тавате... ПО4нах да 4ета, 4етох , 4етох...викам си : супер готина идея тва да се ка4ат някъде сингбеците за общо ползване, имам и аз около стотина 6те ги ка4а.... а то кво станало- до никакво разре6ение не се е стигнало...И все пак ако някой поднови темата и даде първата кра4ка- 6те бъде страхотно и в помо6 на много певци...макар 4е не ми се вярва..като гледам последния пост е от 2 юли 2006..

• 1 year later...
Отговорено

Ако някой иска да разменяме миди файлове на БГ песни пишете ми. Скайпа ми е : silvia8752

адреса на който може да ми пишете е: silvia87@mail.bg

• 3 months later...
Отговорено

Здравейте, приятели! Спешно търся прилични сингбеци , инструментали на народни песни. Моля ако някой има да ми прати по скайпа, пък и аз ще помагам с каквото мога skype: Vladi_sagittarius

Отговорено

здравейте!ще съм ви благодарен ако ми дадете парчета които си имат всичко-китари вокали и т.н освен барабани!ако ми го намерите това ще съм ви задължен!