Elmo Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 та давайте предложения за място и т.н.! Аз таковата, ъъъ, с една тъпа идейка: Защо не направите един gmail акаунт на който да се качват. Доста неудобно е но поне като за временно решение според мен става Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 Мисля, че не е много удобно в gmail, поне на мен авторската там не ми е много достъпна винаги Но все пак, ако някой може да направи акаунт там (аз не мога) - да го стори, после, евентуално, ако намерим някакво място из нета (датабг, саундклик и още доста подобни варианти, които подлежат на обсъждане), аз ще се заема да преместя всичко там. Слушам ви. Ако някой има желание да се позанимае с обработката на мидитата, които така ви плашат - равен няма да има. Мисля и аз да се позанимая, но няма да е до края на юли, че съм много зает с кариерата Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Мисля, че не е много удобно в gmail, поне на мен авторската там не ми е много достъпна винаги Но все пак, ако някой може да направи акаунт там (аз не мога) - да го стори, после, евентуално, ако намерим някакво място из нета (датабг, саундклик и още доста подобни варианти, които подлежат на обсъждане), аз ще се заема да преместя всичко там. Слушам ви. Ако някой има желание да се позанимае с обработката на мидитата, които така ви плашат - равен няма да има. Мисля и аз да се позанимая, но няма да е до края на юли, че съм много зает с кариерата Аз лично се занимавам със заменяне на миди тракове с ВСТ , тоест ги правя да звучат почти като действителни инструменти Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 30, 2006 Отговорено Юни 30, 2006 Аз лично се занимавам със заменяне на миди тракове с ВСТ , тоест ги правя да звучат почти като действителни инструменти И аз от време на време.. В момента се боря с разни парчета на Депеш ама много е кофти при тях щото много са им процеснати звуците.. Все пак чичко Реактор помага.. Цитирай
toshevski Отговорено Юни 30, 2006 Отговорено Юни 30, 2006 @RockMan, можеш ли да ми пратиш на мейла (t_shopov@netbg.com) някое правено миди да чуя за какво става въпрос, за да те имаме в предвид? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 1, 2006 Отговорено Юли 1, 2006 @RockMan, можеш ли да ми пратиш на мейла (t_shopov@netbg.com) някое правено миди да чуя за какво става въпрос, за да те имаме в предвид? Дай някое предложение кое точно ти трябва или поне в какъв стил ... Иначе имам доста . It's Raining Mans , тъй като е по-известна , става ли ? Цитирай
toshevski Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 It's Raining Mans Няма такова парче бе човек. Има "It's Raining Mеn". Ами де да знам прати някое по твое усмотрение! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 It's Raining Mans Няма такова парче бе човек. Има "It's Raining Mеn". Ами де да знам прати някое по твое усмотрение! Упс , моя е грешката ... Цитирай
Annabelle Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Баси кви сте идиоти вси4ки! да про6тавате... ПО4нах да 4ета, 4етох , 4етох...викам си : супер готина идея тва да се ка4ат някъде сингбеците за общо ползване, имам и аз около стотина 6те ги ка4а.... а то кво станало- до никакво разре6ение не се е стигнало...И все пак ако някой поднови темата и даде първата кра4ка- 6те бъде страхотно и в помо6 на много певци...макар 4е не ми се вярва..като гледам последния пост е от 2 юли 2006.. Цитирай
silvia78 Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Ако някой иска да разменяме миди файлове на БГ песни пишете ми. Скайпа ми е : silvia8752 адреса на който може да ми пишете е: silvia87@mail.bg Цитирай
Dickhead Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 и ся ко стана решихте ли къде ше бъдат качвани тея сингбеци Цитирай
Oxus Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Здравейте, приятели! Спешно търся прилични сингбеци , инструментали на народни песни. Моля ако някой има да ми прати по скайпа, пък и аз ще помагам с каквото мога skype: Vladi_sagittarius Цитирай
alexander anev Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 здравейте!ще съм ви благодарен ако ми дадете парчета които си имат всичко-китари вокали и т.н освен барабани!ако ми го намерите това ще съм ви задължен! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 Без вокали ако те устройва може да прегледаш в раздел Кавъри какво ми се намира напълно готово Цитирай
Recommended Posts