Overdrive Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 и бай дъ уей ако искаш да свириш метъл и сола - далече от скуаер(лично мнение) бе не съм съгласен, бая метъл си хващат, само проблема е в шума Усилвателите за малко пари са голям боклук... във Фронтмен 15г има 15вт крайно стъпало, коет се намира като комплект за сглобяване за 10лв(може и по-малко) и 2 интегрални схеми (нещо като дистер) - общо взето частите са около 30лв + китайски говорител + кутия с лъскав надпис ФЕНДЕР и тва всичкото за 200лв Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Ами да, ама то като вземеш часто 30 лв + радиатор 10 лв. + кутия 30-40ЛВ + говорител + това, онова за външен вид, и излиза, че ще дадеш малко по-малко, но крайният резултат ще изглежда по-зле, а и ще ти отнеме сума ти време. Като имам предвид, че на човека май електрониката не му е хоби, остава да си купи кубе. Аз не бих се заел да му сглобявам цяло кубе, защото ще отнеме сума време, а цената ще е близка(130-150-ина да кажем). Чувал съм Peavey transtube - не са лоши. малките фендерчета също ти вършат работа като за начало. Цитирай
Trysth Отговорено Юни 21, 2006 Отговорено Юни 21, 2006 Бе според мен като за начало всичко би свършило работа. Като понапредне малко с матрияла ще започне да усеща кое за какво е, кое го кефи и кое не. Цитирай
Mecho Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 (Редактирано) Мъничко черничко, с мъничко беличко и жълтичко : http://www.marshallamps.com/product.asp?pr...-2%20and%20MS-4 Редактирано Юни 22, 2006 от Mecho Цитирай
Spoocter Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 аз доколкото знам и не знам тия про китарите са фендер гибсон уашборн така че не знам вие разбирате дайте предложения само кажете кви са тия двойни адаптри ... Цитирай
Fender_str Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Извинявай НО! За китари ампове и ефекти и по спецялно за избор е писано толкова много тук, че има материал за цяла книга! Истината е, че хората от форума са писали много по тая тема и на никой не му се занимава вече . Ето на http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 тук има всичко от което се нуждаеш разгледай малко преди да пускаш нова тема Цитирай
Лелдорин Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 mecho колко струват тия усилватели,къде ги има и колко вата са? Цитирай
Phreaker Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Аз съм с Peavey Transtube Blazer 158 и мога да ви кажа ,че за тия пари(200лв) това чудо просто кърти Цитирай
Mecho Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Погледни в xxxx-а... май малкото е около 100-тара...или по-малко дори...абе зле съм с паметта . Свирил съм с такова и е супер. Ако не бъркам Олга от The Toy Dolls свири на видео уроците си (свали си ги от сайта им - Play With Olga търси) с такава муха Цитирай
Timestreamer Отговорено Юли 1, 2006 Отговорено Юли 1, 2006 ползвай търсачката, тази тема е обсъждана много пътии бай дъ уей ако искаш да свириш метъл и сола - далече от скуаер(лично мнение) търси нещо с двойни адаптери(или поне бриджа да е двоен) и джъмбо прагове поогледай по магазините.... здрасти, между другото има и скуайер китари с двойни адаптори, например от серията фат страт. но си по попринцип прав, има много по-подходящи китари за тази работа Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 (Редактирано) Аз съм с Peavey Transtube Blazer 158 и мога да ви кажа ,че за тия пари(200лв) това чудо просто кърти аз имах Peavey Rage 158 и само мога да кажа едно нещо за тия ампове Редактирано Юли 2, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
VasilVasilev Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 Аз имам Squer Bullet Strat за 229 лева е. Аз лично съм начинаещ и съм супер доволен от китарата. Ако държиш да си купиш нова китара за не много пари - Squer Bullet Strat, а ако си навит на втора употреба разгледаи раздела - Купува/Продава и там има много добри китари за малко пари. Успех! Цитирай
VasilVasilev Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 Даже ето ти и снимки от китарата направени точно преди 5 минути. Пак подчертавам, че китарата е супер като за начинаещ и съм много доволен. Смятам, че няма да направиш грешка ако избереш тази китара. Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Пич ше гледам да не те режа много, ама ти колко китари си фащал през живота си че да даваш така авторитетно и начетено мнение Естествено че ще е добра за начинаещ който не е фащал истински Lеs Paul или SG, ама смятам цифрата народ от форумо, които са са с по-обективно мнение Аз лично съм фащал няколко скуаяра и моята и моята е доста по-добре от тях Просто се въздържай от "обективно" твърдо мнение :read: По темата: В зависимост от стила си избираш китара. Аз лично мога да ти кажа че от една страна щом си начинаещ не е разумно да се впускаш в нещо скъпо, но от друга страна не взимай някой боклук дето и прав да седи не може, защото после няма да може къде да го шътнеш Оптималното в случая е скуаяр или вулкано, но имай впредвид че трябва да мислиш много преди това И аз искам да бях почнал с SG ама няма отде Ае успех в свиренето и ученето Цитирай
LOE Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 абе квото и да си говорим единичните адаптери не са за метъл аз до скоро имах squaer с хъмбъкъри и флойд и китарката си беше перфектна, единствената забележка беше към външния и вид, и най вече грозната глава на грифа, наследена от фендер... Цитирай
Recommended Posts