Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте.Нов сам в форума и сам тук поради една причина.Появи се странен проблем сас клавиетурата ми.При натискане на ФА от 1ва октава и ре диез от малка тяхната динамичност се губи и се чува много силно и ми загрозява всичко.Рових се каде ли не за да намеря информация.Намерих инфо. че трябва да се почистят някакви гумички.Тай като сам на 13 години и нямам много опит в това бих желал някои запознат с проблема да ми даде инструкций или да направи видео как се разглобява и как се чистят.Благодаря предварително!

Отговорено

Здравейте.Нов сам в форума и сам тук поради една причина.Появи се странен проблем сас клавиетурата ми.При натискане на ФА от 1ва октава и ре диез от малка тяхната динамичност се губи и се чува много силно и ми загрозява всичко.Рових се каде ли не за да намеря информация.Намерих инфо. че трябва да се почистят някакви гумички.Тай като сам на 13 години и нямам много опит в това бих желал някои запознат с проблема да ми даде инструкций или да направи видео как се разглобява и как се чистят.Благодаря предварително!

* Роланд * E - 56
Отговорено (Редактирано)

И на моя Роналд едното "Ла" му свири по-силно, но не се получи с чистене на "гумичките"...на клавиетурата.

Не сам търсил инструкций в Гоогъл, защото не можах да намеря Гоогъл в Гугъл... :blush:

П.С.

Моят проблем се получи след като намерих клавира си паднал на земята.

Редактирано от rettere
Отговорено

Тай като сам на 13 години...

Предполагам и се надявам, че не си сам. След като си на 13 години, най-правилното решение е да се обърнеш за помощ към родителите си. Нека потърсят човек, който да диагностицира и отстрани проблема компетентно.

Отговорено

Благодаря за помоща.Ъмм.От школата в която ходя на пияно намерих човек който ще ми намери нови гумички.Синта е на повече от 10 години и не смятам че само с почистване ще стане. :)

Отговорено

Как може да свириш на пиано и да не знаеш как се пише пиано. Айде 13-14 се тая, води се че музикантите са интелигентни хора, ти една дума не написа правилно...