herz07 Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VPk1GYthvrc&feature=relatedе Още са в началото,но важното е желанието. 2 Цитирай
viksps Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 На мен ми харесва! Даже много ми харесва - да са живи и здрави децата! Не ми е познато парчето, за съжаление ... а ако вземе да се окаже и то тяхно ...направо супер! Много, много много успех! Цитирай
dickens Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Green Day - Boulevard of Broken Dreams... Поздравления! Ама тоя английски Цитирай
7thString Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Кажи им на момите да разпуснат малко Алкохола също помага. Не е хубава такава визия все едно са на изпит! Успехи! Цитирай
rudibass Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Ванка ,бандата за възрастта си са супер ...Маалко повече английския да понаблегнат, че малко нещата са то либудибудаутю. Баса е супер Цитирай
Басурендер Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Пишете ме за фен на бандата. !Евала на оператора и режисьора. Басистите както обикновенно се държим най-естествено и сме най-красиви.... Цитирай
zahariev Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 Има и един момък,да не се обиди Иначе супер! Цитирай
herz07 Отговорено Април 18, 2012 Автор Отговорено Април 18, 2012 щом миналата седмица си купиха нови китари се надявам да са сериозни и да се стараят,за алкохола им е още рано ,все пак 6-ти клас,а английския наистина ще го изгладим,обещаваме! А клипчето си го правиха те,по-точно барабаниста,ще предам похвалите! Поздрави на всички!!!!!!!! 1 Цитирай
Lathron Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 То вече се каза на какво трябва да се наблегне, иначе - Браво! Клипът, като цяло, е много добре заснет! Цитирай
viksps Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 Стига бе, какъв алкохол, дъщеря ми е съвсем малко по-малка ... недейте така, моля ... то отпускане, отпускане ... ама и без това едвам ги удържаме - добре е, че правят нещо, правят го добре, дано се развият - и ако може без алкохол и без другите работи ще е най-добре - знам, че звучи много оптимистично, ама нищо не ми пречи да го мечтая и искам за тях. 1 Цитирай
7thString Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Еее вие от майтап не разбирате Пък и сега, музикант, който не си сърба от време на време за "сценично поведение"... Но е похвално, че са се захванали Надявам се да дърпат смело напред! Цитирай
patzo Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 (Редактирано) Добре се справят само така и да не се отказват. Между другото вече има група с такова име която е от 4 девойки. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-RfWL-kl5o8#t=8s http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JqM348G8pKk Редактирано Май 13, 2012 от patzo Цитирай
Recommended Posts