Jordan_J Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 (Редактирано) Айде ще видим кой ще е първия собственик на 7мак Suhr , че и Данчо си точи зъбите за един ... и после ще ги сборим с моя Musicman на Петручко http://www.music-man...petrucci-7.html Точа си аз, ама чисто нов седемструнен Suhr е с пре-ордер - плащаш сега, получаваш Ноември Явно хората са доста заети. Освен това, подразбрах подробности около цените и опциите, които можеш да поръчаш. Примерно флейм-мейпъл топ е 500 долара върху базовата цена. Гриф пък от бърд-ай мейпъл (one-piece) е поне 1000 долара отгоре ... Цените са "не за хора" Ако искаш конкретен цвят - пак отгоре; ако искаш точно определен тип прагове, електроникa и т.н. опции - все доплащаш Положението е сериозно )) Още съм в размисъл - кое-как ... Редактирано Май 29, 2012 от visiondann 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Заслужава си стинките Къстъм изпълнението имам предвид. Не 7-струнките - ама това е защото аз поне нещо не съм фен. Да оставим и басистите да дишат One piece гриф има смисъл само от гледна точка красота - евентуално. 1000$ по-малко са си 1000$ по-малко. A за Петручи-то - страхотна китара, на която съм голям фен, но custom Suhr e друга категория. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Петручи-то - страхотна китара, на която съм голям фен, но custom Suhr e друга категория. Сега Анатоли ще се обиди ... Наздраве!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Eми - к'во да правим - живота понякога е нелицеприятни факти Хехехехе. Все пак това е лично мнение разбира се. Никой не е длъжен да се съгласява Дай Боже всекиму да носи за сравнение или да сравнява тези два инструмента. (и един Гибсън дядо попе ).... Наздраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Данчо, наистина цифрите са сериозни, но както каза synchu - custom Suhr e друга категория и си заслужава всяка стотинка! Вариант остана някой качествен Сър втора ръка, като този синия седмак - в случая се продава за около 3000 евро. Ще видим..., чакам с интерес някой да се сдобие със Сър седмак и да сподели мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Май 29, 2012 Автор Share Отговорено Май 29, 2012 Гадни са, не си вземайте! :lol: (белким останат повече за мен, след като обера няколко банки...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Мисля си, как ли ще свърши тази сага с мечтите и реалностите ! Май ще трябва още веднъж да прочетете спецификацията на ММ! Мюзикмена Седмаков Петручков доскоро беше нов 3600евра у Томан ,така че не го смятам за по долно качество от Сър или друга фирма ! Пипал съм 7мак на Айбънез и на Шектер и смятам ,че моята е по добра от тях .../сори за феновете им ,ако може не хвърляйте домати , че са скъпи още.../ , и аз също имам един Джем в колекцията! -------------- Грифа на ММ Петручи е мейпъл,само че има палисандров фингърборд , а при Сър няма/при някои модели /! Мюзикмена има вграден пиезо адаптер в бриджа , и два изхода за жакове-един за акустичен усилвател ,другия за стандартен , а подписа на Петручи все пак не е за подценяване ... и той топли през зимата ! Вие подпис имате ли...моля... Единствено мога да се съглася с вас ,ако реално сравним достойствата им при еднакви условия -усилватели ,кабели , настройки -може и видео да запишем!А сега наздраве ,че напредна времето ----------------------------------- Пс. На моя ММ има още една екстра / подарък от Дан/,която много ме кефи и смятам да оборудвам още една - две китарки с подобна система -действа добре при тъмни и опушени сцени ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Май 29, 2012 Автор Share Отговорено Май 29, 2012 (Редактирано) При нас има подпис на Джон Сър, което мен лично ме топли повече! Инак Сър можеш да си поръчаш с каквито искаш фертбордове, за разлика от Мюзикман... Другата основна разлика е, че Сър Стандарт и Модерн са поръчкови китари, докато Моделите на Мюзикман са серийно производство. Това е от голямо значение. Редактирано Май 29, 2012 от Kalmar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Последното едва ли е вярно ...,иначе съм фен първо на мейпъл и после на абаносовите фингърбордове,колко по черни ,толкова по -добре ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Това е несравнимо. Прегледай цените им в Щатите. ММ са скандално скъпи в Томан и въобще в Европа. В Щатите седемструнните са между 1800 и 2000 долара, освен ако не са с пиезота или BFR серията. Последната може би се доближава да кажем до Сър. Но къстъмите са брутално яки свирки на Сър. Сър можеш да поръчаш с всякаква спецификация, вкл. Абанос, бразилски палисандър, пау феро ( последното е много приятно на звук и пипане) за фретборд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 Все пак са сигначър модели и съм сигурен ,че не сте пипали такава китара - невероятен нисък екшън, удобна ,супер бърз гриф , ясен тон , състейн -всичко необходимо за съвременния китарист.... Kакто и аз не съм пипал Сър ...все още ... ----------------------- Дай снимки на това Пау феро... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Май 29, 2012 Автор Share Отговорено Май 29, 2012 Аз Джон Петручи модел съм пипал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Май 29, 2012 Share Отговорено Май 29, 2012 7мак ли или 6так... -------------------------------- Това ли е pau ferro фингърборд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 Да това е. Нормалното pau ferro е да няма тъмни петна - тук може би е търсен (д)ефект. Е как пък си толко сигурен, че не сме пипали, не знам - 6-так. На мен 7-маците не са ми интересни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Май 30, 2012 Share Отговорено Май 30, 2012 Все пак са сигначър модели и съм сигурен ,че не сте пипали такава китара - невероятен нисък екшън, удобна ,супер бърз гриф , ясен тон , състейн -всичко необходимо за съвременния китарист.... Kакто и аз не съм пипал Сър ...все още ... ----------------------- Дай снимки на това Пау феро... Ееее,не се ли тествал вече Сър-а на Данчо? Крайно време е да пипнеш Сър и да си кажеш мнението )) Иначе приципно и аз не съм фен на седмаците, но този Сър 7th искрено ме изкушава )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts