Petar Delov Публикувано Април 3, 2012 Публикувано Април 3, 2012 Веднъж на концерт в едно малко клубче видях соло китариста на групата да прави едни пинизчета с перото си между песните. Въртеше го между пръстите и ми заприлича малко на това как се премятат монети между пръстите. За съжаление не можах да го наблюдавам достатъчно дълго че да го запомня, нито да говоря с него пък и не бих питал никой китарист след концерт за нещо подобно За това питам тук дали някой знае някакви такива трикчета и ако може да пусне импровизирани урочета. П.С. Само за уточнение не говоря за Alternative, Sweep или какъвто и да е друг вид picking. Става въпрос за трикчета с перото, не по време на свирене. Цитирай
kkch Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Виж трикове с монети в youtube.Ама не виждам смисъл от това.Ако нямаш с какво да си запълваш времето може и да е добра идея. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Учителя ни по физкултуа разправяше: Аз като бех като вас си навивах пишката около пръста. Сега остава някой да почне да го прави на следващия лайв. 3 Цитирай
Randal Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Интересно на сцената китариста какво трябва да прави ? Да свири или да си играе с перото? 2 Цитирай
Лими Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Въпроса не е безсмислен, защото умението да въртиш перото между пръстите има полезно приложение, когато трябва бързо да сменяш от пръстово свирене към перо, като в този случай , вижте от 4:16 нататък как перото е скрито между пръстите докато свири само с пръсти и в един момент много бързо го изважда и започва да свири само него.И тук също на концерт Цитирай
pepito Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Между другото скоро ходих на концерт на Епизод и видях как китариста им Васил Бележков на някои песни на, които няма нужда от перото го държеше така между пръстите си, както Лими е показал за Steva Stevens. Цитирай
7thString Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Аз оставам с впечатление, че човека пита за пинизи подобни на барабанисткото въртене на палките. Мен обаче ме съмнява, че освен хора от нашата порода, някой ще киризи китариста в ръцете та да гледа къде си мотае перцето 1 Цитирай
bmo Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 За тази работа си има измислени джаджи http://img.musicworld.bg/big/2/0/7/34702.png 1 Цитирай
Machle Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Излизаш и даваш най-доброто от себе си като китарист,а не като циркаджия ... Цитирай
7thString Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Грешка, батко - ти си entertainer - това включва и музика, и сценично поведение, и комуникация с публиката, и всичко. И да - циркаджия си - хор'та си пият бирата, мляскат картофки и чакат да ги забавляваш. Като пън се седи в репетиционната и вкъщи 3 Цитирай
kamenscr Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Аз пък не виждам нищо забавляващо в това да гледам как някакъв върти перо между пръстите си. 1 Цитирай
crazy_train Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Е,то може да не е забавляващо ама ако е един на сто е някак си, незнам различно Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Януари 20, 2023 Отговорено Януари 20, 2023 На 3.04.2012 г. at 23:19, pepito написа: Между другото скоро ходих на концерт на Епизод и видях как китариста им Васил Бележков на някои песни на, които няма нужда от перото го държеше така между пръстите си, както Лими е показал за Steva Stevens. Загледах се в клипчето на Stevens, но аз го държа мааалко по-различно - не между пръстите, а между отделните фаланги на десния показалец. Иначе съм принуден да държа двата си пръста залепени един за друг, което би ограничило тяхната независимост един от друг. Особено когато сменям между китара и клавишни Цитирай
Recommended Posts